Home page
espa info

AMM TIPS FOR JEWELRY CARE!

23 Μαρ 2022

typeImage-0

Τα κοσμήματα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα αξεσουάρ που έχει μια γυναίκα. Το ασήμι 925 όπως και το επιχρυσωμένο μέταλλο για να διατηρήσει την λάμψη και το χρώμα του χρειάζεται μια ιδιαίτερη φροντίδα. Τα μέταλλα έχουν την τάση να οξειδώνονται . Για να γίνουν πιο ανθεκτικά, επιπλατινώνονται ή επιχρυσώνονται.

Με τη καθημερινή χρήση, με το διαφορετικό PH του κάθε δέρματος, την τριβή και τον αέρα, τα μέταλλα αρχίζουν να χάνουν την λάμψη και το χρώμα τους.

 

Για αυτόν τον λόγο πρέπει να γνωρίζουμε και τρόπους να τα προστατεύουμε από τα παραπάνω αλλά και από το να μην κοπούν ή να φεύγουν τα μοτίφ.

Θα σας παρουσιάσουμε κάποιους τρόπους με τους οποίους προστατεύετε τα κοσμήματα σας.

  1. Αποφεύγουμε την επαφή με το νερό, δηλαδή προσέχουμε πάντα να βγάζουμε τα κοσμήματα μας όταν κάνουμε μπάνιο και τα δαχτυλίδια μας όταν πλένουμε τα χέρια μας. Το πλύσιμο το χεριών ή το λούσιμο μπορεί να αφήσει υπολείμματα σαπουνιού κάτω από τις πέτρες του αγαπημένου σας δαχτυλιδιού.

 

  1.  Αφαιρούμε το κόσμημα όταν σκοπεύουμε να βάλουμε κρέμα σώματος ή χεριών. Οι κρέμες σώματος και τα καλλυντικά  λόγω διάφορων χημικών στοιχείων που περιλαμβάνουν επηρεάζουν το λούστρο του μετάλλου προκαλώντας το γνωστό μαύρισμα όπως επίσης το ίδιο συμβαίνει και με τα αρώματα επειδή περιέχουν αιθέρια ελαία και αλκοόλ.

 

 

  1. Φροντίζουμε να αφαιρούμε το κόσμημα μας όταν κοιμόμαστε για να μην υπάρχει κίνδυνος να κοπεί ή να φύγει κάποιο μοτίφ.

 

  1. Αποφεύγουμε να ψεκάσουμε το αγαπημένο μας άρωμα πάνω στο κόσμημα.

 

 

  1. Μην φοράτε τα κοσμήματα σας όταν κάνετε αθλητικές δραστηριότητες καθώς ο όξινος ιδρώτας είναι πιθανό να επηρεάσει το χρώμα του επιχρυσώματος.

 

  1. Μην φέρνετε σε επαφή με χλωρίνη και άλλα απορρυπαντικά.

 

 

  1. Να φυλάσσετε το κόσμημα σας στο πουγκάκι μας όταν δεν το φοράτε και να μην το αφήνετε μαζί με άλλα κοσμήματα για να μην μπερδευτούν με άλλα κοσμήματα.

 

Φυσικά, οποιοδήποτε κόσμημα ΑΜΜ χρειάζεται επισκευή, μπορείτε να το αφήσετε σε ένα κατάστημα μας για να σταλθεί στο εργαστήριο μας για να γίνει σαν καινούργιο!

 

 

typeImage-0

Το βίντεο για την προστασία των κοσμημάτων έγινε με την πολύτιμη χορηγία των προϊόντων της ελληνικής εταιρείας Fresh Line. Η Fresh Line είναι μια ελληνική παραγωγική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του φυσικού καλλυντικού από το 1992. Παράγει πάνω από 300 φυσικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος βασισμένα σε παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές αλλά και στην αρχαία ελληνική αρωματοθεραπεία και βοτανοθεραπεία.

Στο video, τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν είναι τα εξής:

Το άρωμα Sunrise Dream με νότες αχλαδιού, ζουμερού ανανά, μανόλιας & tonka, η κρέμα χεριών Tea Blossom με βιολογικό βούτυρο καριτέ & έλαιο καμέλιας, ενισχυμένη με τα πιο ισχυρά φυτικά, δραστικά συστατικά που θρέφουν και μαλακώνουν την ξηρή επιδερμίδα ενώ ενδυναμώνουν τα νύχια.

 

Η ομάδα της Άννας Μαρία Μαζαράκη μετά από την δοκιμή κάποιων προϊόντων σας προτείνει να δοκιμάσετε τα παρακάτω με τα οποία θα ξετρελαθείτε!

  1. 1.Το αφρόλουτρο Περσεφόνη με αιθέριο έλαιο από τριαντάφυλλο, γιασεμί & υλάνγκ-υλάνγκ  με ήπιους αφριστικούς παράγοντες που καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα και αποτρέπουν τη δημιουργία ξηρότητας.
  2. Το body splash Κίρκη για χαλάρωση & ισορροπία με εκχύλισμα από βανίλια & βιολέτα με ένα λεπτό πουδρένιο άρωμα και λουλουδάτες νότες.
  3. Το υγρό σαπούνι χεριών με Λεμονόχορτο με αιθέριο έλαιο από λεμονόχορτο & εκχύλισμα πράσινου τσαγιού με βιταμίνη Ε που προστατεύει από περιβαλλοντικές επιθέσεις χάρη στις ενυδατικές και θεραπευτικές της ιδιότητας.
  4. Το σαπούνι με Ρόδι & Κράνμπερι εμπλουτισμένο με φυσική γλυκερίνη που προσδίδει επιπλέον ενυδάτωση στην επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και ελαστική.

Τα πιο δημοφιλή