Home page
espa info

3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ FASHIONABLE LAYERING!

03 Ιουν 2022

typeImage-0

Τα κοσμήματα από πάντα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα items όλων των γυναικών. Στολίζουν και αναβαθμίζουν άψογα όλα τα looks και μπορούν να δώσουν ταυτότητα ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Το layering στα κοσμήματα έχει γίνει πλέον trend και αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές celebrities. Χρειάζεται όμως προσοχή καθώς είναι εύκολο φανεί υπερβολικό. Παρακάτω θα δείτε τα βήματα για το απόλυτο layering  που θα σας βοηθήσει να φορέσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να κλέψετε την παράσταση!

Δαχτυλίδια

The bold type. Μπορείτε να επιλέξετε statement δαχτυλίδια και να τα δοκιμάσετε σε  διάφορους συνδυασμούς. Μπορεί να χρειάζονται επιπλέον προσπάθεια για να ταιριάξουν ωστόσο δίνουν ένταση και ταυτότητα στο look σας. Φορέστε μαζί τα αγαπημένα σας χρυσά και ασημένια δαχτυλίδια δεν υπάρχουν κανόνες και «πρέπει». Σημασία έχει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και αισθάνεστε καλά φορώντας το και το σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσατε!

typeImage-0

Σκουλαρίκια

Πείτε ένα μεγάλο «ναι» και… μεταμορφώστε τα αυτιά σας, για να μαγνητίσετε τα βλέμματα. Το καλοκαίρι προσφέρεται για τους πιο παιχνιδιάρικους συνδυασμούς κι ήρθε η ώρα να πειραματιστείτε. Ξεκινήστε αρχικά, επιλέγοντας πολλά διαφορετικά μήκη σε κρίκους, χωρίς να σας προβληματίζει το χρώμα τους, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και μερικά σκουλαρίκια που εφάπτονται στο αυτί. Τα πιο «βαριά» κομμάτια προτιμήστε να τα τοποθετήσετε στο κάτω μέρος του αυτιού σας. Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που δεν έχουν πολλά και διαφορετικά piercings, σύμμαχός σας είναι τα ear cuffs, που έχουν μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για σκουλαρίκια που έχουν σχήμα ημισέληνου και τοποθετούνται στο εξωτερικό σημείο του αυτιού. Συμπληρώνουν άψογα τις υπόλοιπες επιλογές σας και χαρίζουν έναν gipsy χαρακτήρα σε όλο το look.

typeImage-0

Αλυσίδες

Σε αυτή την περίπτωση, ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνετε layering είναι να συνδυάσετε δύο ή και περισσότερες αλυσίδες -ιδανικά- του ίδιου χρώματος, που θα είναι η μία λίγο πιο λεπτή από την άλλη και να τις προσαρμόσετε έτσι ώστε να έχουν διαφορά στο μήκος. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τις πιο συνηθισμένες επιλογές, μπορείτε να βάλετε και χρώμα στην καθημερινότητά σας. Επιλέξτε items με πολύχρωμες χάντρες ή κοχύλια, που έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι και ταιριάζουν άψογα με τα ανάλαφρα, summer outfits. Μία πολύ καλή επιλογή, είναι να φορέσετε σαν βάση ένα shell choker κι από εκεί και πέρα, να προσθέσετε minimal αλυσίδες. Εναλλακτικά, «παίξτε» με τους όγκους, συνδυάζοντας chunky pieces.

Τα πιο δημοφιλή