Home page
espa info

ΚΤΗΜΑ ΛΑΚΚΑΓΚΙΝΗ: ΕΝΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

09 Δεκ 2021

typeImage-0

Το εστιατόριο Λακκαγκίνη στα Κιούρκα απέχει μόλις 34 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Καθώς πλησιάζετε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας τραβήξει την προσοχή η τεράστια έκταση μέσα στην οποία δεσπόζει το υπέροχο κτήριο του εστιατορίου και όχι μόνο.

Το συναρπαστικό του χώρου αυτού είναι πως μπορεί να συνδυάζει πολλά πράγματα μαζί. Ιδανική επιλογή για γονείς καθώς ο τεράστιος χώρος με την παιδική χαρά φαντάζει ιδανικός για ανέμελο παιχνίδι. Επίσης, το πάρκο των πολλών αλλά και σπάνιων για την Ελλάδα ζώων όπως καγκουρό, είναι ακόμα ένα κίνητρο για να το επισκεφθούν μικροί και μεγάλοι.

Η τεράστια αυλή με το μπαρ αλλά και το πέτρινο εκκλησάκι στο εσωτερικό του κτήματος ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο των χώρο. Το κτήμα Λακκαγκίνη είναι ιδανικός προορισμός όχι μόνο για τις εξωτερικές δραστηριότητες, αλλά και για τον εσωτερικό του χώρο. Το υπέροχο πέτρινο τζάκι το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του εστιατορίου αλλά και οι τεράστιες τζαμαρίες οι οποίες προσφέρουν ατελείωτη θέα στη φύση το καθιστούν μοναδικό και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από άλλους κοσμοπολίτικους προορισμούς τους χειμερινούς μήνες.

 

Στον επάνω όροφο, μια privé αίθουσα χωρητικότητας έως 30 ατόμων μπορεί να εξασφαλίσει την διακριτικότητα που χρειάζεστε σε επαγγελματικές ή πιο προσωπικές περιστάσεις μακριά από “αδιάκριτα” βλέμματα και με ησυχία.

 

Στην αίθουσα αυτή επιλέξαμε να πραγματοποιήσουμε την χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση μας. Η τεράστια ξύλινη τραπεζαρία, το μεγάλο τζάκι αλλά και η ιδιαίτερη διακόσμηση μας εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή.

 

typeImage-0
typeImage-0

Το μόνο σίγουρο είναι πως ανυπομονούμε για την επόμενη επίσκεψη μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κύριο Πάντο και το φιλικό προσωπικό για την υπέροχη ζεστή φιλοξενία από την πρώτη στιγμή της συνάντησης μας! Δεν θα μπορούσαμε να συναντήσουμε καλύτερους οικοδεσπότες!

typeImage-0

Τα πιο δημοφιλή