Home page
espa info

NEW SHOP IN NEA IONIA!

01 Οκτ 2021

 

 Ένα κατάστημα που όλοι περιμέναμε είναι το κατάστημα της Νέας Ιωνίας!

Εδώ θα βρείτε μοναδικά κοσμήματα από ασήμι 925, επιχρυσωμένο μέταλλο αλλά και από χρυσό Κ9, Κ14, Κ18! Τα πιο statement fashionable κοσμήματα είναι εδώ και σας περιμένουμε για να δημιουργήσουμε συνδυασμούς που θα τραβάνε τα βλέμματα.

Μια υπέροχη φούξια βιτρίνα δεσπόζει στον κεντρικό δρόμο της Λεωφόρου Ηρακλείου 285!

Η βουκαμβίλια που παραπέμπει σε νησί είναι ένα υπέροχο prop που μας φτιάχνει την διάθεση.

Μέσα στο κατάστημα όσο εσείς εξυπηρετείστε από τα κορίτσια, μπορείτε να απολαύσετε τα video από την ομάδα της Άννας Μαρία Μαζαράκη με παλιές και νέες collection.

Εδώ θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε κολιέ από ασήμι 925 με ημιπολύτιμες πέτρες, ζιργκόν, βραχιόλια σταθερά από επιχρυσωμένο μέταλλο όπως και τα αγαπημένα μας μαργαριτάρια και ματάκια! Σκουλαρίκια εντυπωσιακά για όλες τις περιστάσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν! Είτε με χρωματιστό σμάλτο είτε με μονόπετρα και ζιργκόν το μόνο σίγουρο είναι ότι…you will look good!

Επιπλέον, θα βρείτε ένα μεγάλο stand με παιδικά προϊόντα όπως γούρια, παραμάνες από Κ9, σκουλαρίκια από Κ14 ή και κουτάκια θησαυρούς για τους μικρούς μας φίλους!

Οι τσάντες από οικολογικό δέρμα κλέβουν την παράσταση σε μαύρο, γκρι, πράσινο χρώμα για τις βραδυνές εξόδους!

Ακόμη, τα ιδιαίτερα διακοσμητικά σπιτιού  είναι η τέλεια επιλογή για τους interior freaks!

Σας περιμένουμε να το γνωρίσετε από κοντά και να δείτε τις νέες μας συλλογές που σίγουρα θα σας φτιάξουν την διάθεση!

 

Η Θεοδώρα, ηΆρτεμις και η Ελευθερία θα είναι εκεί ώστε να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε υπέροχους συνδυασμούς  και να βρείτε αυτό που ιδανικά σας ταιριάζει!

Nea Ionia

Nea Ionia

Τα πιο δημοφιλή