zodiac queen horoscope

Η αγάπη μας για τα ζώδια μας οδήγησε στη δημιουργία της πιο λαμπερής συλλογής «Zodiac Queen» που έχει ήδη κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων.

Κάθε μήνα θα μπορείτε να διαβάζετε και στο blog μας τις μηνιαίες προβλέψεις των ζωδίων που ετοιμάζει ειδικά για εμάς, η αγαπημένη μας αστρολόγος κυρία Λίτσα Πατέρα. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι με κάθε αγορά σας από τα καταστήματα μας και το E-shop μας θα λάβετε με πολύ αγάπη τη μηνιαία πρόβλεψη του ζωδίου σας από την Λίτσα Πατέρα και την ομάδα του Αστρολόγου.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 5 θα βελτιώσει τα οικονομικά σας, όμως η σύνοδός της με τον Ουρανό θα σας αναγκάσει να πληρώσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό εκεί που δεν το περιμένετε. Οι διακυμάνσεις της περιόδου ίσως προκαλέσουν μικρή ασυνεννοησία στη σχέση σας. Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σημάνει επαγγελματικές επιτυχίες ή κάποια αποζημίωση, μπορεί όμως και να σας οδηγήσει σε αμέλεια των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής, προς το τέλος του μήνα, η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 24, θα δώσουν πνοή σε ένα πρωτότυπο σχέδιο και θα σας κινητοποιήσουν σε δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 5 όπου σμίγει με τον Ουρανό, προκαλώντας μεγάλο εκνευρισμό σε ανθρώπους σταθερούς και ήρεμους όπως εσείς. Δεν αποκλείεται, βέβαια, λόγω της αρμονικής της σχέσης με τον Άρη και τον Δία να ευνοήσει θετικά τα οικονομικά σας ή τον έρωτα. Δεν αποκλείεται επίσης να ζήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα γύρω στις 8, ενώ στις 14 θα βρεθεί κάποιος που θα σας υποστηρίξει σθεναρά σε ό,τι κι αν σχεδιάζετε. Η είσοδος του Κρόνου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας από τις 22 σας κάνει επίμονους και ξεροκέφαλους. Καλό θα ήταν να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Η Νέα Σελήνη στις 24 σας παρασύρει σε παρασκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 5 η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και αναζωπυρώνει τις συναισθηματικές ανασφάλειές σας. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε αυτά που νιώθετε και ο σύντροφός σας δείχνει πιο αδιάφορος απ’ ό,τι παλιά. Μην πανικοβάλλεστε. Αυτό θα διαρκέσει έως τρεις ημέρες το πολύ. Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, αλλά από τις 10 επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο. Οι ημέρες αυτές θα είναι καλές για να οργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι. Ο Κρόνος από τις 22 μπαίνει στον Υδροχόο για πρώτη φορά μετά από είκοσι εννέα χρόνια και θα δείτε κάποιες φιλοδοξίες σας να υλοποιούνται. Φαίνεται πως ήρθε ο καιρός για να πάρετε τη ζωή σας στα σοβαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη επιτέλους εγκαταλείπει τον Κριό, μια θέση που σας έφερνε δυσφορία. Το πέρασμά της στον Ταύρο μπορεί να μετατρέψει μια φιλία σε έρωτα, πιθανόν ανάμεσα στις 6 και στις 12 του μήνα. Η έντονη ανάγκη σας για αλλαγή παραστάσεων μένει ανικανοποίητη, αφού ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας αφαιρεί μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Απρόβλεπτοι όπως είστε, ίσως να συγκρουσθείτε με έναν δικό σας άνθρωπο, όμως η Νέα Σελήνη στις 24 θα περιορίσει την ορμή και τον θυμό σας. Την ίδια περίοδο ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο και επηρεάζει τα οικονομικά σας. Προσοχή στις επενδύσεις και στην αγορά περιουσιακών στοιχείων.

ΛΕΩΝ

Στις 5 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και η συνάντησή της με τον Ουρανό εγκαινιάζει μια σύντομη περίοδο εντάσεων. Αποφύγετε να μπλέξετε επαγγελματικά και ερωτικά. Το πέρασμα του Κρόνου απέναντι από το ζώδιό σας στα τέλη του μήνα δυσχεραίνει τις καταστάσεις και σας αναγκάζει να αναλάβετε μια ευθύνη που δεν επιθυμείτε. Ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα πρόβλημα του συντρόφου. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μια δύσκολη απόφαση, να αναθεωρήσετε κάποιες προηγούμενες κινήσεις σας, ακόμη και να συγκρουσθείτε με τις αρχές σας. Το κλίμα δυναμιτίζει και το πέρασμα του Άρη απέναντι από το δεκαήμερό σας στην εκπνοή του μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο μετά τις 5 Μαρτίου συναντά τον Ουρανό και μπορεί να σημάνει μια καινούργια συνάντηση ή μια νέα εμπειρία μαζί με τον σύντροφό σας, με τον οποίο ο ερωτισμός θα ανανεωθεί σημαντικά. Ο πλανήτης της αγάπης θα παραμείνει σύμμαχός σας, ενώ ο Άρης στον Αιγόκερω σας προτρέπει σε ενασχόληση με χόμπυ, σπορ ή άλλα δημιουργικά πράγματα. Δυσκολίες στη σχέση σας με το παιδί σας δεν αποκλείονται προς το τέλος Μαρτίου. Στις 22 ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο, μετά από πολύ καιρό. Μια έντονη επαγγελματική αλλαγή προκύπτει και ένας κύκλος ζωής κλείνει οριστικά για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο, για πρώτη φορά μετά από είκοσι εννιά χρόνια. Σας πιάνει δημιουργικός οίστρος στη ζωή σας, ίσως και η επιθυμία να αποκτήσετε ένα παιδί. Η σύνοδος Άρη - Δία και Άρη - Πλούτωνα παθιάζει τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική σας ζωή. Με τον Άρη στον Αιγόκερω κάποια δυσάρεστη αποκάλυψη θα γίνει στο οικογενειακό σας περιβάλλον, που θα ταράξει τη γαλήνη σας. Από τις 16 έως τις 28 μπορεί να γευτείτε την αναγνώριση των προσπαθειών σας ή την υλοποίηση ενός σχεδίου σας. Προσέχετε κατ’ οίκον ατυχήματα στο τέλος του μήνα. Αποφύγετε την ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο για πρώτη φορά από τις αρχές της δεκαετίας 1990, φέρνοντας μιαν υλική απώλεια ή τον αποχωρισμό από ένα πρόσωπο της οικογενείας σας. Αν επιδιώξετε επένδυση σε γη ή απόκτηση ακίνητης περιουσίας, θα αποδειχθεί δύσκολη. Η θέση αυτή θα επηρεάσει μόνο εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Ο Άρης στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στους στόχους που έχετε θέσει, χάρη στη σύνοδό του με τον Δία. Η Νέα Σελήνη στις 24 θα φέρει ανταγωνισμό στον χώρο της εργασίας σας, μια σύγκρουση που την είχατε προβλέψει αλλά τώρα θα κληθείτε και να την αντιμετωπίσετε άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο για πρώτη φορά από το 1991, εξασφαλίζοντας αγαστές σχέσεις με τους οικείους σας. Έχετε ανάγκη από σταθερούς ανθρώπους ως σημείο αναφοράς. Ο «υλιστής» Άρης θα ξυπνήσει την ανάγκη σας για οικονομική ή μισθολογική αναβάθμιση και για περισσότερες αγορές. Μέχρι τις 10 Μαρτίου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα δυσκολέψει την επικοινωνία σας. Μετά τις 16 ο Ερμής στους Ιχθύς θα περιπλέξει τις οικογενειακές σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 24 θα δημιουργήσει την ανάγκη να προσέξετε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση και να ανανεωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο και έγνοιες οικονομικές απορροφούν όλη την ενέργεια και τη φροντίδα σας. Ίσως να δείτε το μηνιαίο εισόδημά σας να μειώνεται κάπως, αλλά μπορεί να αποκτήσετε ένα ακίνητο εκεί που δεν το περιμένατε. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή συνεχίζεται έως τις 10. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε ξεροκέφαλους, ισχυρογνώμονες ανθρώπους μέχρι την επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16. Τότε θα προκύψουν δυνατότητες δημιουργικού διαλόγου. Ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου και γύρω στις 9 θα ευνοήσει νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Παρ’ όλα αυτά, θα δείξετε τη δυσαρέσκειά σας σε κάποιον που έκανε κατάχρηση της εξουσίας του εις βάρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η άνοιξη ξεκινά και δεν αποκλείεται να νιώσετε μια μικρή σωματική κόπωση, που θα ενισχυθεί από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, από τις 4 έως τις 16. Τα οικονομικά δεν παύουν να σας απασχολούν, γι’ αυτό καλό θα ήταν να σκεφτείτε τις δυνατότητες έξτρα εσόδων αυτές τις ημέρες. Στις 24 η Νέα Σελήνη ανεβάζει κάπως το ηθικό σας, παρά το ότι γενικά αντιμετωπίζετε τα πράγματα με απαισιοδοξία αυτήν την περίοδο. Ο Κρόνος περνά στο ζώδιό σας στις 22 και σας προσγειώνει απότομα. Παύετε να πιστεύετε στα φαινόμενα και ζητάτε χειροπιαστές αποδείξεις για όσα ζητήματα σας αφορούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας υπερδραστήριος μήνας ξεκινά για εσάς, με τον Άρη να σχηματίζει τέσσερις όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Στο τέλος του μήνα ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο και θα παραμείνει εκεί έως τον Ιούλιο. Άλλωστε, διανύετε τον μήνα των γενεθλίων σας, γεγονός που θα ενισχύσει τη θετική σας διάθεση, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Πάρτε πρωτοβουλίες, γιατί δεν σας λείπουν οι επαφές, φιλικές κι επαγγελματικές, για να σας οδηγήσουν κοντά στους στόχους σας. Περνάτε περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού και εξαρτάστε σε μεγάλο βαθμό από αποφάσεις άλλων. Έχετε γερά στηρίγματα.