february zodiac horoscope

Φεβρουάριος 2020: Ενημερωθείτε για τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από τη Λίτσα Πατέρα!

Η αγάπη μας για τα ζώδια μας οδήγησε στη δημιουργία της πιο λαμπερής συλλογής «Zodiac Queen» που έχει ήδη κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων.

Από σήμερα και κάθε μήνα θα ανεβάζουμε και στο blog μας τις μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων που ετοιμάζει ειδικά για εμάς, κάθε μήνα, η αγαπημένη μας αστρολόγος κυρία Λίτσα Πατέρα. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι με κάθε αγορά σας από τα καταστήματα μας και το E-shop μας θα λάβετε με πολύ αγάπη τη μηνιαία πρόβλεψη του ζωδίου σας από την Λίτσα Πατέρα και την ομάδα του Αστρολόγου. 

ΚΡΙΟΣ

Σύγχυση στις οικονομικές σας συναλλαγές και ασυνεννοησία προκαλούν ο Ερμής στους Ιχθύς και το γεγονός ότι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται πάνω στο κεφάλι σας. Για καλή σας τύχη, οι φιλίες και τα πάσης φύσεως σχέδιά σας θα ευοδωθούν με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό από τις 7. Παρά την πίεση που ίσως νιώσετε και παρά την αντιδικία με κάποιον προϊστάμενό σας, γρήγορα θα δείτε πως έχετε τις ψυχικές αντοχές που χρειάζονται για να ολοκληρώσετε μια εργασία, ιδιαίτερα με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 16 και μετά και με την αρμονική Νέα Σελήνη στις 23.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς η υπομονή σας ίσως να επιδοκιμαστεί, ενώ θα θελήσετε να μοιραστείτε τις πρωτότυπες ιδέες σας με συνεργάτες που σας δυσκόλεψαν όσο ο Ερμής βρισκόταν στον Υδροχόο. Μετά τις 6, όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό, η συναισθηματική σας ζωή δεν θα σας ικανοποιεί. Παράλληλα, ο Ουρανός θα σας υπαγορεύει αναθεωρήσεις και αλλαγές, όχι πάντοτε επιθυμητές. Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 16 θα σας κάνει ανθεκτικούς και επίμονους, ενώ η φυσική σας τάση για αυτονομία θα ενισχυθεί. Στο τέλος του μήνα ο Άρης και ο Ήλιος διπλασιάζουν τη θέληση και τη μαχητικότητά σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 7 και μετά θα φέρει στο προσκήνιο τη φιλία, την καλή συνεννόηση και γενικά είναι μια γόνιμη περίοδος. Η πρώτη ανάδρομη πορεία του πλανήτη σας, Ερμή, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας από τις 17 φέρνει στην επιφάνεια υποχρεώσεις, ραντεβού, νέα ξεκινήματα, αλλά όλα αυτά μετ’ εμποδίων και με πολλές παρεξηγήσεις. Μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν άτομα κύρους ή άτομα από τα οποία εξαρτάστε οικονομικά. Ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 17 ανακινεί ένα οικονομικό πρόβλημα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, ιδιαίτερα στις 23, όταν η Νέα Σελήνη θα σας κάνει πιο επιθετικούς απέναντι στους άλλους. Νιώθετε διαρκώς ότι αδικείστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς ευνοεί επαφές με το εξωτερικό ή μια επαγγελματική μετάθεση. Ανάδρομος μετά τις 17, ο πλανήτης της επικοινωνίας αφήνει αναπάντητα ερωτήματα και σας ταλαιπωρεί, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Οι καυγάδες αυτής της περιόδου, όμως, θα κορυφωθούν μετά τις 16, με το πέρασμα του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας. Βρίσκεστε σε αντίπαλα στρατόπεδα με τον σύντροφό σας. Τα βάζετε με όλους και με όλα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό και η Νέα Σελήνη στις 23 θα σας δώσουν κίνητρα επίλυσης των διαφορών, αρκεί να μην ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό.

 

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός να βγείτε από τον ατομισμό σας και να συνεργαστείτε με τους άλλους, να αφουγκρασθείτε τις ανάγκες τους και να κρατάτε διαρκώς στον νου σας ότι η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει. Από τις 7 οι έρωτές σας θα ανθήσουν, με την Αφροδίτη στον Κριό. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Ιχθύς από τις 16 θα σας είναι δύσκολο να εξηγήσετε τις προθέσεις σας στη δουλειά. Καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να επικοινωνήσετε γόνιμα. Επιπλέον, ένα μικρό κρυολόγημα δεν αποκλείεται να κάμψει την ενεργητικότητά σας. Όσο για τη Νέα Σελήνη, αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 23 και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τα οικονομικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χάρη στο εξάγωνο Δία - Ποσειδώνα συμβαίνουν ωραία πράγματα στη ζωή σας. Ο Ερμής στους Ιχθύς σάς υπαγορεύει να ακούσετε τη διαίσθησή σας. Αν και είστε άνθρωποι της ανάλυσης, θα βασιστείτε στο ένστικτό σας, ακόμη κι αν δεν μπορείτε να το εξηγήσετε. Σταδιακά περιορίζονται και τα οικογενειακά βάρη και ασχολείστε ολοένα και λιγότερο με τις ευθύνες του σπιτιού. Στις 21 το θεαματικό τρίγωνο Άρη - Ουρανού σάς προτρέπει να ξαναπιάσετε μια μελέτη ή σπουδή που έχετε αφήσει στη μέση και να τολμήσετε μια αλλαγή στη ζωή σας, που παλιότερα δεν θα τολμούσατε ούτε να τη σκεφτείτε.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα συνεχίσετε να κάνετε προσπάθειες για να προσεγγίσετε οικεία πρόσωπα, αλλά η αρμονία στην επικοινωνία σας με τους άλλους δεν είναι δεδομένη. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τα μέσα του μήνα και μετά. Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 7 ενισχύει την ανάγκη να βρίσκεστε κοντά στο άλλο σας μισό. Ρυθμίστε τις διαφωνίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί ο Άρης στον Αιγόκερω θα σας φέρει στις 16 προ σημαντικών αποφάσεων. Θα σας ταλαιπωρήσουν μικρές αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή η άφιξη κάποιου συγγενούς από μακριά. Η Νέα Σελήνη στις 23 θα αναδείξει τη γενναιόδωρη πτυχή του χαρακτήρα σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στους Ιχθύς ο λόγος γίνεται ένα ισχυρό όπλο στα χέρια σας. Προσφέρετε απλόχερα τις συμβουλές σας, υπογράφετε συμβόλαια και συμφωνίες. Πριν τις 17 θα σας γίνει μια δελεαστική πρόταση, όμως τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και λιγότερο άκαμπτοι, αφού ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του: Παρεξηγήσεις, λάθη και ασυνεννοησία θα είναι συνηθισμένα φαινόμενα. Από τις 16 ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω, κάνοντας την καθημερινότητά σας ιδιαίτερα δραστήρια. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό στις 21 μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν φιλόδοξο στόχο εκεί που δεν το περιμένετε. Μια ευκαιρία σαν μάννα εξ ουρανού λύνει ένα πρόβλημά σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ουρανός σάς δίνει ανανεωτικές και πρωτότυπες ιδέες. Σκέφτεστε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, αλλά οι σχέσεις με το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι οξυμμένες. Το εξάγωνο Δία - Ποσειδώνα σάς βοηθά να λύσετε μια οικονομική εκκρεμότητα. Περιορίστε τα αλόγιστα έξοδα. Ο Άρης στο ζώδιό σας έως τα μέσα Φεβρουαρίου θα σας εκθέσει στους κινδύνους του χειμώνα, αλλά γρήγορα θα συνέλθετε. Από τις 7 η Αφροδίτη στον Κριό θα σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και διεκδικητικούς στον έρωτα. Φροντίστε, μόνο, να μην εμπλέξετε αγαπημένα πρόσωπα με τα οικονομικά σας. Στις 17 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Παρεξηγήσεις, λάθη και καθυστερήσεις δεν θα τα αποφύγετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το άγχος δεν σας εγκαταλείπει, τα οικονομικά σάς απασχολούν, οι διαρκείς συζητήσεις και επαφές σάς κουράζουν, ενώ και το σπίτι έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς. Ο Δίας στο ζώδιό σας δίνει τα αποθέματα υπομονής και ενέργειας που χρειάζεστε, ενώ από τις 16 ο Άρης στο ζώδιό σας κάνει πιο ενεργητικούς αλλά και πιο αυστηρούς με τους άλλους. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την ίδια περίοδο, με αποτέλεσμα την ασυνεννοησία και τα μπερδέματα. Στις 21, όμως, ο Άρης εναρμονίζεται με τον Ουρανό και ένα αναπάντεχο γεγονός σάς κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και ξεχωριστούς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον μήνα των γενεθλίων σας θα βρίσκεστε υπό την επίδραση του Ουρανού και θα έχετε σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας. Από τις 17 ο Ερμής στους Ιχθύς σε ανάδρομη πορεία θα σας προβληματίσει με χρέη που θα πρέπει να αποπληρώσετε άμεσα. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 16, γεγονός που θέτει σε ελαφρό κίνδυνο την υγεία σας. Πολλοί απομονώνεστε από πολύβουα μέρη και νιώθετε ενοχλήσεις και ψυχολογικού τύπου. Η Νέα Σελήνη στις 23 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μεγάλες αγορές. Ωστόσο, όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος καλό είναι να τις αποφύγετε και να περάσετε αυτό το διάστημα αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θερμό το κλίμα, πλούσιες οι εμπειρίες και η τύχη σάς χαμογελά. Η συμμετοχή σας σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες εντείνεται αυτήν την περίοδο. Ο Ερμής στο ζώδιό σας ενισχύει την επικοινωνιακή σας δράση αλλά στις 17 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, με αποτέλεσμα καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Θα πρέπει να περιμένετε αρκετά για μια απάντηση σε μια αίτηση που εκκρεμεί. Στον έρωτα τα πράγματα είναι αισιόδοξα. Είστε εκφραστικοί, αισθαντικοί, έχετε εκτεταμένο δίκτυο γνωριμιών, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 16 η κοινωνική σας δράση ενισχύεται και περιτριγυρίζεστε από φίλους.