Home page
espa info

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ | ΧΑΡΙΣΤΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

18 Δεκ 2023

typeImage-0

Το αγαπημένο και απαραίτητο χαρακτηριστικό των Χριστουγέννων δεν είναι ούτε το στολισμένο δέντρο ούτε τα πολύχρωμα λαμπάκια, αλλά τα δώρα. Γι' αυτό κάθε χρόνο αναζητούμε το πιο ωραίο και εντυπωσιακό δώρο που θα δείξει στους αγαπημένους μας τι σημαίνουν για εμάς και θα τους κάνει να χαμογελάσουν πλατιά!

 

Γι’ αυτό και εμείς σας ετοιμάσαμε μια λίστα με προτάσεις δώρων η οποία θα σας λύσουν τα χέρια και έτσι δεν θα τρέχετε τελευταία στιγμή να ψάχνετε τι θα αγοράσετε. Η Άννα Μαρία Μαζαράκη προσφέρει μοναδικά γούρια για να ευχηθούμε τύχη και προστασία για το νέο έτος τα οποία θα λατρέψουν οι interior freaks.

title

Ένα κόσμημα συμβολίζει πολλά, είναι το ιδανικό δώρο για την μητέρα σας, την αδερφή σας ή την φίλη σας. Εντυπωσιακές αλυσίδες από επιχρυσωμένο μέταλλο, σκουλαρίκια με πολύχρωμες πέτρες και βραχιόλια με πολύτιμα ζιργκόν είναι τα απαραίτητα κοσμήματα με τα οποία θα εντυπωσιάσουν όπου και αν βρεθούν.

title

Για τους άνδρες της ζωής μας δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη την πιο ανανεωμένη ανδρική συλλογή που το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο!

Από minimal σχέδια για εκείνους που προτιμούν τις πιο διακριτικές εμφανίσεις έως εκκεντρικά σχέδια που θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε έχουν έρθει στο προσκήνιο περισσότερο τα ανδρικά κοσμήματα με αποτέλεσμα όλο ένα και περισσότεροι άνδρες τα επιλέγουν!

title

Το μόνο σίγουρο είναι πως ένα κόσμημα θα χαροποιήσει και τους μικρούς μας αγαπημένους και επειδή κάθε γονιός βλέπει το παιδί του σαν μικρό πρίγκιπα ή πριγκίπισσα, θέλει να του χαρίσει από πολύ μικρή ηλικία κοσμήματα που θα συνοδεύουν το νεανικό του ντύσιμο, φέρνοντας το σε επαφή με την κομψότητα και τη λάμψη!

title

Τα πιο δημοφιλή