Home page
espa info

Απολαύστε τα προνόμια του ΑΜΜ Family!

12 Σεπ 2022

typeImage-0

Με το πρόγραμμα ΑΜΜ Family κερδίζετε πόντους με κάθε αγορά σας από τα φυσικά μας καταστήματα ή την ιστοσελίδα μας www.annamariamazaraki.gr. Συγκεντρώνοντας 50 πόντους έχετε -10% έκπτωση στην επόμενη σας αγορά εντός του ημερολογιακού έτους.

Μπορείτε να ενημερώνεστε πρώτοι για προσφορές, νέες συλλογές, προϊόντα που σας αφορούν και να επωφελείστε από επιπλέον εκπτώσεις και εκπλήξεις για τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Σας προσκαλούμε όλους στην οικογένεια ΑΜΜ για να απολαύσουμε μαζί μια απολαυστική, εξατομικευμένη εμπειρία!

Με την εγγραφή σας κερδίζετε -15% έκπτωση* για την πρώτη σας αγορά μέσα στον μήνα Σεπτέμβρη.

Εκπτωτικό Κουπόνι: AMMFAMILY

*Το κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο online και όχι στα φυσικά καταστήματα

*Η έκπτωση δε συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες.

*Η έκπτωση ισχύει για την πρώτη αγορά που θα πραγματοποιήσετε

 μέσα στον μήνα Σεπτέμβρη.

 

Σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία της εξαργύρωσης. Stay tuned!

 

Τι είναι το ΑΜΜ Family;

Είναι το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης των πιστών πελατών μας. Σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!

Ποιο μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα;

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα επιτρέπεται σε φυσικά πρόσωπα, που είναι νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος και τουλάχιστον 18 ετών, μόνο για προσωπική χρήση, που έχουν δώσει μία έγκυρη διεύθυνση email, κινητό τηλέφωνο και ονοματεπώνυμο. Σε περίπτωση ανηλίκου συναινεί ο ασκών γονική μέριμνα. Εταιρείες, ενώσεις ή άλλες ομάδες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Δεν απαιτείται αγορά προϊόντος για να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα. Το Πρόγραμμα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί για επιχειρηματικούς ή εμπορικούς σκοπούς. Οι εργαζόμενοι και τα άτομα που απασχολούνται από τους επιχειρηματικούς εταίρους της Εταιρείας μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Πρόγραμμα αλλά μόνο για προσωπική χρήση. Η Εταιρεία μπορεί να μην επιτρέψει τη δημιουργία λογαριασμού, χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσει την απόφασή της αυτή.

Πως μπορώ να γίνω μέλος;

Μπορείτε να γίνετε μέλος του προγράμματος είτε μέσω του www.annamariamazaraki.gr, είτε με τη βοήθεια ενός ΑΜΜ GIRL σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα Anna Maria Mazaraki (εξαιρούνται τα καταστήματα Duty Free). Θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποια υποχρεωτικά πεδία και κάποια προαιρετικά σε περίπτωση που επιθυμείτε μια εξατομικευμένη εμπειρία.

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα;

Για κάθε 1 ευρώ αγορών των προϊόντων, ο κάτοχος της κάρτας θα συγκεντρώνει 1 πόντο (1 ευρώ = 1 πόντος). Η εξαργύρωση ξεκινάει μετά την συλλογή 50 πόντων. Σε εκπτωτικές περιόδους ή για συγκεκριμένους κωδικούς μπορεί να δικαιούστε διπλάσιους πόντους. Εφόσον οι πόντοι εξαργυρωθούν, δεν μπορεί να γίνει ακύρωση της εξαργύρωσης και επιστροφή των πόντων. Η εξαργύρωση των πόντων δεν μπορεί να γίνει σε είδη, που είναι σε προσφορά. Σε περίπτωση, επιστροφής είδους, οι αντίστοιχοι πόντοι αφαιρούνται από το σύνολο των εξαργυρώσιμων πόντων. Σε περίπτωση αγοράς και επιστροφής μέσω www.annamariamazaraki.gr και αιτήματος επιστροφής χρημάτων, οι εξαργυρωμένοι πόντοι αφαιρούνται από την αξία της επιστροφής. Για κάθε απορία σας σχετικά με τους πόντους, που κερδίζετε μη διστάσετε να ρωτήσετε τa κορίτσια μας.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να περαστούν οι πόντοι από τις αγορές στο λογαριασμό μου;

Δεν χρειάζεται καιρός για να περαστούν οι πόντοι σας! Η απόδοση των πόντων από online αγορές γίνονται αμέσως μετά την τιμολόγηση, πληρωμή και επιβεβαίωση από το συνεργαζόμενο courier της πληρωμής (για παραγγελίες με αντικαταβολή). Για αγορές από καταστήματα η απόδοση των πόντων από αγορές εκτελείται εξίσου άμεσα.

Πως βλέπω την κατάσταση του λογαριασμού μου;

Μπορείτε να δείτε την κατάσταση του λογαριασμού σας και τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει από την ενότητα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ» στο http://www.annamariamazaraki.gr ή να ρωτήσετε ένα ΑΜΜ Girl σε οποιοδήποτε κατάστημα Anna Maria Mazaraki σας εξυπηρετεί.

Πως εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Η εξαργύρωση ξεκινάει μετά την συλλογή 50 πόντων και πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός του ίδιου ημερολογιακού έτους, ενώ οι μη εξαργυρωμένοι πόντοι δεν μεταφέρονται στο επόμενο έτος. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα δωρεάν προϊόντα εντός του ημερολογιακού έτους, ανάλογα με τους πόντους που έχετε συλλέξει.

Πως μπορώ να ανανεώσω τις προσωπικές πληροφορίες που έδωσα για να γραφτώ στο πρόγραμμα;

Μπορείτε να ανανεώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες είτε από την σελίδα του λογαριασμού σας στο www.annamariamazaraki.gr στην ενότητα ΠΡΟΦΙΛ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, είτε σε ένα κατάστημα ενημερώνοντας ένα AMM Girl.

Τι μπορώ να κάνω αν ξεχάσω τον κωδικό μου;

Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό εισόδου στο λογαριασμό σας, ακολουθώντας την επιλογή "ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ" που θα βρείτε στη σελίδα εισόδου.

Τι μπορώ να κάνω εάν κάποια αγορά ή ενέργεια δεν έχει περαστεί σωστά στο λογαριασμό μου;

Εάν δεν είστε σίγουροι αν μια αγορά ή ενέργεια δεν έχει περαστεί σωστά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Anna Maria Mazaraki Online στο 2106848300 ή μέσω email στο e-shop@annamariamazaraki.gr.

Πως θα χρησιμοποιήσει η ΑΜΜ τις πληροφορίες που έδωσα για να εγγραφώ στο πρόγραμμα;

Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την εταιρεία και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Προγράμματος, ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των συμμετεχόντων, την τυχόν αποστολή των δώρων κ.λπ., καθώς και για μελλοντική ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με διαφημιστικές-προωθητικές ενέργειες της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με τη Πολιτική Απορρήτου.

Ποιοι είναι οι όροι του προγράμματος;

Μπορείτε να δείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις στον  παρακάτω σύνδεσμο: “Όροι και προϋποθέσεις”

Αν δεν επιθυμώ πλέον να είμαι μέλος πως σταματάω την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα;

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους, που τηρούνται στο εν λόγω αρχείο κατά τους όρους της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, πατώντας «Διαγραφή Λογαριασμού» μέσα από τον λογαριασμό τους στο e-shop www.annamariamazaraki.gr επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 6848300 είτε ενημερώνοντας ένα AMM Girl στο κατάστημα.

Τα πιο δημοφιλή