Home page
espa info

SPRING FAVORITES! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ!

08 Απρ 2022

typeImage-0

Η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε στην εκπομπή της ‘Ελένη’ την νέα συλλογή της Άννας Μαρία Μαζαράκη!

Οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς θέλουμε να είμαστε άκρως εντυπωσιακές! Σε συνδυασμό με τον καλό καιρό η διάθεση μας έχει φτιάξει για τα καλά αφήνοντας πίσω μας όλη αυτή την κακή διάθεση των προηγούμενων μηνών και του εγκλεισμού μέσα στο σπίτι. Ήρθε η ώρα λοιπόν να βάλουμε χρώμα στην καθημερινότητα μας!

Η Ελένη που ως γνωστόν λατρεύει το γαλάζιο χρώμα, επέλεξε να φορέσει ένα κολιέ με μοτίφ ματάκι από λευκό και γαλάζιο σμάλτο σε συνδυασμό με κολιέ σε μακριά γραμμή και ένα ακόμα μεγαλύτερο μάτι για να διώχνει μακριά την αρνητική ενέργεια. Επέλεξε βραχιόλια από την νέα συλλογή σε σταθερή γραμμή όπου πρωταγωνιστεί το αρχαιοελληνικό μοτίβο. Και εκεί δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χαρακτηριστικά  ματάκια. Το σύνολο της ολοκλήρωσαν οι εντυπωσιακοί αλλά και συνάμα καθημερινοί κρίκοι δίνοντας έτσι μία υπέροχη λάμψη στο πρόσωπο της.

Η Ελένη επέλεξε ένα εφαρμοστό πράσινο κορμάκι με έναν ώμο σε συνδυασμό με μία μαύρη φούστα σε άλφα γραμμή που αναδείκνυε την σιλουέτα της! Τα κοσμήματα σε κίτρινη επιχρύσωση φώτιζαν και απογείωναν το σύνολο της!

 

typeImage-0

Οι λαμπάδες και τα πασχαλινά κοσμήματα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν! Είναι οι πρωταγωνιστές της σεζόν άλλωστε. Αρωματικές λαμπάδες σε διαφορετικές αποχρώσεις με ενσωματωμένο κολιέ από κορδόνι και πέτρα αχάτη, σίγουρα θα αποτελέσουν την νο 1 επιλογή σας για φέτος. Τα κολιέ με αλυσίδα και μοτίφ αυγό στολισμένο από σμάλτο και διακριτικά ζιργκόν θα ολοκληρώσουν τα καθημερινά σας look και όχι μόνο.

Η νέα ανανεωμένη ανδρική συλλογή κατέφτασε και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Κολιέ από αλυσίδες, βραχιόλια σε μακραμέ δέσιμο αλλά και δαχτυλίδια σε ασήμι 925 αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Τα unisex σκουλαρίκια θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους και πραγματικά δεν θα τα αποχωρίζεστε. Η Ελένη επέλεξε να συνδυάσει τα σταθερά της βραχιόλια με αντρικά βραχιόλια για τον απόλυτο mix &much συνδυασμό.

Δείτε όλα τα κοσμήματα που φόρεσε η Ελένη και έλαμψε εδώ!

Τα πιο δημοφιλή