Home page
espa info

NIKOS ANADIOTIS IMPRESSES WITH OUR NEW MEN COLLECTION!

31 Μαρ 2022

typeImage-0

Τα ανδρικά κοσμήματα δεν είναι μια νέα τάση. Ιστορικά σε όλο τον κόσμο οι άντρες έχουν φορέσει σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και πολλά άλλα. Ίσως για τις γυναίκες να είναι πιο εύκολη η επιλογή των κοσμημάτων μιας και μπορούν να υποστηρίξουν πολύ εύκολα ιδιαίτερα αξεσουάρ, όμως και οι άντρες έχουν ξεπεράσει πια τα στερεότυπα των 2 φύλλων και πειραματίζονται αρκετά με την εξωτερική τους εμφάνιση. Τα fashion trends άλλωστε επιτάσσουν τα κοσμήματα στην ανδρική γκαρνταρόμπα!

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη δημιούργησε με τη σειρά της μία ολοκληρωμένη και μοντέρνα ανδρική συλλογή κοσμημάτων που θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα!

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης επιλέγει για τις εμφανίσεις του πολλά βραχιόλια μαζί από μακραμέ με αιματίτη και όνυχα αλλά και αλυσίδα από μαύρο επιροδιωμένο ατσάλι. Προτιμά statement δαχτυλίδια από ασήμι 925 με πέτρες που δίνουν μία πιο boho πινελιά στο στυλ του και κολιέ σε minimal γραμμή.

 

typeImage-0

Κάθε κόσμημα έχει τον δικό του ρόλο και κάνοντας τις απαραίτητες επιλογές και τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείτε να κάνετε κάθε εμφάνισή σας να ξεχωρίζει!

 

title

Ανακαλύψτε όλη την ανδρική συλλογή online αλλά και στα φυσικά Καταστήματα!

 

Τα πιο δημοφιλή