Home page
espa info

ELENI’S SUMMER CHOICES!

30 Μάιος 2023

typeImage-0

Η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε χθες στην εκπομπή της Ελένη την νέα συλλογή της Άννας Μαρία Μαζαράκη!

title

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το Καλοκαίρι και η διάθεση μας έχει ανέβει στα ύψη! Η Άννα Μαρία Μαζαράκη για ακόμα μια φορά είναι εδώ να σας παρουσιάσει όλες τι καλοκαιρινές προτάσεις κοσμημάτων που θα αναδείξουν το look σας!

Η νέα συλλογή Ethnic είναι ο λόγος για να βάλουμε χρώμα στο style μας. Αποτελείται από χειροποίητα statement σκουλαρίκια και από ασημένια σκαλιστά δαχτυλίδια με tribal σχέδια. Δημιουργήστε μοναδικά boho layering και εντυπωσιάστε.

title

Επίσης, η ανανεωμένη συλλογή Murano, είναι η ιδανική για να δώσει περισσότερο χαρακτήρα στα καθημερινά σας outfits. Κοσμήματα από γυαλί μουράνο σε σχήμα μάτι αλλά και βραχιόλια με πέτρες, αποτελούν must-have κομμάτια που θα απογειώσουν κάθε εμφάνιση.

title

Για εντυπωσιακές εμφανίσεις επιλέξετε κοσμήματα από την συλλογή Hephaestus! Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης συλλογής είναι το σφυρήλατο σχέδιο στην επιφάνεια των κοσμημάτων. Η συλλογή Eye See You αποτελείται από κοσμήματα όπου πρωταγωνιστούν τα έντονα χρώματα σε σμάλτο και μας κάνουν να ανυπομονούμε για το Καλοκαίρι.

title

Τέλος, η νέα ανανεωμένη συλλογή με τσάντες με σχέδιο κέντημα σε διάφορες αποχρώσεις, αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από το πρωί στην παραλία έως τον απογευματινό καφέ.

title

Ανακαλύψτε όλη την νέα συλλογή εδώ

Τα πιο δημοφιλή