Home page
espa info

AUTUMN FAVORITES! Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!

21 Οκτ 2022

typeImage-0

 

Η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε χθες στην εκπομπή της Ελένη την νέα συλλογή της Άννας Μαρία Μαζαράκη!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και η διάθεση μας έχει ανέβει στα ύψη.

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη για ακόμα μια φορά είναι εδώ να σας παρουσιάσει όλες τι φθινοπωρινές προτάσεις κοσμημάτων που θα αναδείξουν το look σας!

Πιο συγκεκριμένα, η “ΓΑΙΑ Collection”, χαρακτηρίζεται για την ρομαντική διάθεση η οποία κυριαρχεί στα κοσμήματα της! Η συλλογή αποτελείται από κολιέ, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια σε ασήμι 925° στολισμένα με λευκές ημιπολύτιμες πέτρες. Τα περίτεχνα αυτά σχέδια της συγκεκριμένης συλλογής είναι όλα χειροποίητα με την ιδιαιτερότητα της ακανόνιστης πλέξης του ασημιού η οποία τους προσδίδει αυτή την ιδιαίτερη, ασυνήθιστη μορφή.

Η “ΑΙΓΛΗ Collection” από την άλλη, αποτελείται από κοσμήματα όπου το χαρακτηριστικό τους είναι οι ημιπολύτιμες πέτρες σε πιο έντονο ύφος, δίνοντας έτσι ένα glamorous αποτέλεσμα στο look σας!

Η “NIKH Collection” εμπνευσμένη από την θεά Νίκη, δημιουργήθηκε σε περίτεχνα ασημένια κοσμήματα με ανάγλυφα σχέδια, στολισμένα από ημιπολύτιμους λίθους σε πορφυρά χρώματα. Αποτελείται από κολιέ και δαχτυλίδια.

Τέλος, η νέα ανανεωμένη συλλογή με τσάντες από οικολογικό δέρμα και μάτι από σμάλτο σε διάφορες αποχρώσεις αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα outfit από το πρωί έως το βράδυ!

 

title

title

Ανακαλύψτε όλη την νέα συλλογή εδώ

typeImage-0

Τα πιο δημοφιλή