Home page
espa info

#AMM Celebrities

26 Σεπ 2022

typeImage-0

Για ακόμα μια φορά οι αγαπημένοι μας celebrities έλαμψαν στις εμφανίσεις τους, απογειώνοντας το λαμπερό look τους με κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Πάρτε μία γεύση από τα κοσμήματα που λατρεύουν να φορούν και υιοθετήστε looks που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη!

typeImage-0

title

@elenimenegaki

Η αγαπημένη μας Ελένη, πιο εκθαμβωτική από ποτέ στην νέα τηλεοπτική χρονιά, επιλέγει πολύ συχνά κοσμήματα σε λευκές αποχρώσεις! Αυτή την φορά επέλεξε κρίκους από την συλλογή Harmony όπου συνδύασε με το μαύρο της top με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια αντίθεση που την έκανε να δείχνει μοναδική!

 

typeImage-0

title

@a.paraskevopoulou_official

Η Ανδριάννα Παρασκευοπούλου, η αυστηρή και συνάμα λαμπερή κυρία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, επιλέγει σκουλαρίκια με πέρλες από Άννα Μαρία Μαζαράκη για chic εμφανίσεις και τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της!

typeImage-0

title

@nikos_anadiotis

Το μοντέλο και ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης επίλεξε ένα casual outfit για χαλαρή βόλτα. Οι συνδυασμός όμως από τα βραχιόλια της ΜENS collection είναι αυτός που απογείωσε το look του και σίγουρα μαγνήτισε όλα τα βλέμματα για ακόμα μια φορά!

typeImage-0

@sofia_proimou

Η γλυκιά τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Σοφία Πρωίμου, επιλέγει πάντα minimal κολιέ με χρώμα για διακριτικά layering και κρικάκια σε χρυσές αποχρώσεις!

 

typeImage-0

title

@elianoula

Η γλυκιά Ελιάνα, επίλεξε ένα maxi floral φόρεμα όπου αναδείκνυε την πλάτη της και ολοκλήρωσε το look της με σκουλαρίκια καρδίες από σμάλτο σε μοναδικό πράσινο χρώμα όπου φώτιζαν υπέροχα το πρόσωπο της!  

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να μας στείλετε και δικές σας φωτογραφίες φορώντας κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη στο marketing@mazaraki.eu ή κάντε tag τις φωτογραφίες σας στο Instagram Account: @annamariamazaraki ή hashtag #AnnaMariaMazaraki!

Τα πιο δημοφιλή