Home page
espa info

#AMM Celebrities

19 Απρ 2022

 

 

typeImage-0

 

Για ακόμα μια φορά οι αγαπημένες μας celebrities εντυπωσίασαν στις εμφανίσεις τους, απογειώνοντας το λαμπερό look τους με κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Πάρτε μία γεύση από τα κοσμήματα που λατρεύουν να φορούν και υιοθετήστε looks που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

 

Η αγαπημένη μας Ελένη ενώ μας έχει συνηθίσει σε κίτρινες χρυσές αποχρώσεις στα κοσμήματα, αυτή τη φορά επιλέγει να συνδυάσει το κόκκινο κραγιόν της με λευκές επιλογές της συλλογής Harmony φωτίζοντας το total black σύνολο της.

title

image-worn

Η εντυπωσιακή Κύπρια Influencer Άντρεα Κυριάκου, επέλεξε να συνδυάσει το φλοράλ σύνολο της με κίτρινα χρυσά chains, βραχιόλια και σκουλαρίκια δημιουργώντας ένα απίστευτα chic αποτέλεσμα που τραβάει όλα τα βλέμματα.

title

image-worn

Το μοντέλο-παρουσιαστής Νίκος Αναδιώτης ανέδειξε το casual-rock outfit του με επιλογές από την μοντέρνα ανδρική συλλογή κοσμημάτων. Συγκεκριμένα επέλεξε κοσμήματα με μαύρη επιροδίωση αναδεικνύοντας το γνωστό σε όλους καθημερινό λευκό T-Shirt.

title

image-worn

Η Ανδριάννα Παρασκευοπούλου μια από τις πιο λαμπερές και αξιόλογες παρουσίες στο χώρο των ειδήσεων, επιλέγει κοσμήματα από την συλλογή Crystal Dreams by Άννα Μαρία Μαζαράκη και τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της!

title

image-worn

Η γλυκεία παρουσιάστρια Ναταλί Κάκκαβα επιλέγει να αναδείξει το 70s σύνολο της με το παιχνιδιάρικο κολιέ από την πασχαλινή μας συλλογή, συνδυάζοντας το με έντονα χρυσά σκουλαρίκια δίνοντας μια πιο σύγχρονη πινελιά στο vintage look της.

title

image-worn

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να μας στείλετε και δικές σας φωτογραφίες φορώντας κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη στο marketing@mazaraki.eu ή κάντε tag τις φωτογραφίες σας στο Instagram Account: @annamariamazaraki ή hashtag #AnnaMariaMazaraki!

 

Τα πιο δημοφιλή