Home page
espa info

#AMM Celebrities

18 Φεβ 2022

Για ακόμα μια φορά οι αγαπημένες μας celebrities εντυπωσίασαν στις εμφανίσεις τους, απογειώνοντας το λαμπερό look τους με κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Πάρτε μία γεύση από τα κοσμήματα που λατρεύουν να φορούν και υιοθετήστε looks που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

 

typeImage-0

title

 

https://www.instagram.com/andrea_kyriakou/

Η εντυπωσιακή Κύπρια Influencer Άντρεα Κυριάκου, επέλεξε να συνδυάσει με το κατακόκκινο φόρεμα της, εντυπωσιακά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια αλλά και σταθερά βραχιόλια σε κίτρινο χρυσό, δημιουργώντας έτσι ένα απίστευτα chic αποτέλεσμα.

 

title

image-worn

https://www.instagram.com/dora_panteli_/

Η αθλητικογράφος Δώρα Παντέλη, γνωστή τόσο για την πορεία της στον χώρο του αθλητισμού όσο και για την εντυπωσιακή της εμφάνιση, επιλέγει minimal κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη και τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της!

 

title

image-worn

https://www.instagram.com/tinamess/

Η δυναμική Δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, ξέρει πώς να κερδίζει την προσοχή μιας και επιλέγει κάθε φορά μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια με ημιπολύτιμες πέτρες τα οποία κάνουν αντίθεση με τα έντονα χρώματα στα ρούχα τα οποία επιλέγει τελευταία όλο και περισσότερο.

 

title

image-worn

https://www.instagram.com/sissychristidou/

Η γλυκιά μας αγαπημένη Σίσσυ Χρηστίδου, επέλεξε ένα maxi leopard φόρεμα και το συνδύασε με κολιέ σε κίτρινο χρυσό δημιουργώντας ένα απίστευτο layering που την έκανε ακαταμάχητη.

 

title

image-worn

https://www.instagram.com/elinapapila/

H γοητευτική παρουσιάστρια του πρωινού του STAR Ελίνα Παπίλα, αγαπάει τα εντυπωσιακά κοσμήματα και φροντίζει να μας το επιβεβαιώνει κάθε φορά. Αυτή την φορά επέλεξε σκουλαρίκια με φίλντισι από την νέα συλλογή! Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή για την ανάδειξη του υπέροχου της προσώπου!

 

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να μας στείλετε και δικές σας φωτογραφίες φορώντας κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη στο marketing@mazaraki.eu ή κάντε tag τις φωτογραφίες σας στο Instagram Account: @annamariamazaraki ή hashtag #AnnaMariaMazaraki!

 

 

typeImage-0

Τα πιο δημοφιλή