Home page
espa info

AMM CELEBRITIES!

27 Σεπ 2021

Για ακόμα μια φορά οι αγαπημένες μας celebrities έλαμψαν στις εμφανίσεις τους, απογειώνοντας το λαμπερό look τους με κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Πάρτε μία γεύση από τα κοσμήματα που λατρεύουν να φορούν και υιοθετήστε looks που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

 

H πανέμορφη Ιωάννα ολοκλήρωσε το look της ακόμα μια φορά επιλέγοντας minimal κρικους σε κίτρινη απόχρωση που την έκαναν να λάμπει!

 

 

Η αγαπημένη όλων μας fashion blogger Άννα Μαυρίδη, εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τους followers της κάνοντας ένα μοναδικό layering από αλυσίδες που σε συνδυασμό με το λευκό maxi φόρεμα της την έκαναν να δείχνει εκθαμβωτική στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στα ελληνικά νησιά.

 

 

H αγαπημένη μας Τζωρτζέλα πολύ συχνά επιλέγει μακριά σκουλαρίκια τα οποία αναδεικνύονται υπέροχα με τα κοντά της μαλλία. Αυτή την φορά επέλεξε σκουλαρίκια από φίλντισι και τιρκουάζ πέτρες και όλοι μας τα ζηλέψαμε!

 

 

H Ελένη της καρδιάς μας, έλαμψε ακόμα μια φορά με κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη! Είναι η απόδειξη του "όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά". Επέλεξε σκουλαρίκια και βραχιόλια με καρδιά δημιουργώντας ένα ρομαντικό στυλ, αλλά και πολλά κολιέ μαζί που στόλιζαν τον λαιμό της. Με ένα total baby blue look, το κίτρινο χρυσό την φώτιζε ακόμα περισσότερο αλλά και τα καταγάλανα μάτια της!

 

 

 

H αυστηρή αλλά και ταυτόχρονα γοητευτική παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ, επέλεξετε σκουλαρίκια σε μακριά γραμμή με λευκό σμάλτο.

 

 

H γλυκύτατη Ελιάνα επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε μωβ και καφέ απόχρωση, το απογείωσε όμως με κλασσικούς κρίκους που φώτιζαν το λαμπερό χαμόγελο της!

 

 

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να μας στείλετε και δικές σας φωτογραφίες φορώντας κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη στο marketing@mazaraki.eu ή κάντε tag τις φωτογραφίες σας στο Instagram Account: @annamariamazaraki ή hashtag #AnnaMariaMazaraki!

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου

Άννα Μαυρίδη

Άννα Μαυρίδη

Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Ανδριάννα Παρασκευοπούλου

Ανδριάννα Παρασκευοπούλου

Ελιάννα Χρυσικοπούλου

Ελιάννα Χρυσικοπούλου

Τα πιο δημοφιλή