Home page
espa info

Black and White Love!

26 Ιαν 2017

typeImage-0

Και φέτος συναντάμε τον πιο easy συνδυασμό σε όλα τα δυνατά patterns...Τα ασπρόμαυρα ρούχα είναι πάντα στην μόδα, καθώς όχι μόνο προσδίδουν στυλ αλλά είναι εύκολα στο να συνδυαστούν. Ένας ασπρόμαυρος συνδυασμός μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα καθώς και σε όλες τις περιστάσεις!

Τολμήστε να δοκιμάσετε ένα ασπρόμαυρο σύνολο όποιος και αν είναι ο σωματότυπος σας! Μην φοβηθείτε…Ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε μπορείτε να φτιάξετε ένα casual ντύσιμο ή ένα ντύσιμο που μπορείτε να φορέσετε και στην βραδινή σας έξοδο!

Με τα ασπρόμαυρα ρούχα δένουν τέλεια τα λευκά ή μαύρα κοσμήματα. Εμείς, φτιάξαμε μερικούς συνδυασμούς που είμαστε σίγουρες πως θα σας ξετρελάνουν! Κολιέ με λευκές και μαύρες πέτρες αλλά και με ροζ χρυσές λεπτομέρειες για να κάνουν αντίθεση. Δαχτυλίδια με μαύρα ζιργκόν που προσδίδουν μια elegant πινελιά αλλά και βραχιόλια με πέρλες ή μαύρες πέτρες που δεν θα θέλετε να βγάλετε από επάνω σας!

Επιλέξτε λοιπόν κοσμήματα που θα απογειώσουν το ασπρόμαυρο Look σας και θα χαρούμε να μας στείλετε και να δούμε τις δικές σας επιλογές!

Τα πιο δημοφιλή