Home page
espa info

ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ BAZAARS ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

03 Δεκ 2019

typeImage-0

Η πιο ωραία εποχή του χρόνου πλησιάζει! Έτσι και εμείς περιμένουμε πως και πώς να επισκεφθούμε τα πιο ωραία bazaar για να αποκτήσουμε υπέροχα χριστουγεννιάτικα καλούδια αλλά και να στηρίξουμε σημαντικούς οργανισμούς που βοηθάνε με το έργο τους το κοινωνικό σύνολο.

 

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη και η ομάδα της είναι εδώ για να σας προτείνει τα 5 bazaars που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε και να ψωνίσετε για εσάς και τους αγαπημένους σας! Είναι μια ευκαιρία να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους οργανισμούς που με δική τους προσπάθεια αλλά και με δικούς τους πόρους βοηθάνε παιδιά και περιμένουν την δική μας  συμβολή για να γίνει πιο ξακουστό και δυνατό το έργο τους!

 

     ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ με τη βοήθεια ανθρώπων και οργανισμών στέκεται δίπλα στα Γενναία Παιδιά με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες.

 

Από 12 έως 30 Δεκεμβρίου στο Golden Hall.

Στο bazaar αυτό θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες, στολίδια, δώρα και κεριά για τις γιορτές, μοναδικές δημιουργίες των αποφοίτων και εθελοντών της ΕΛΕΠΑΠ.

 

typeImage-0

 

 

 ΜΑΚΕ Α WISH

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Από 7 έως 31 Δεκεμβρίου στο Golden Hall και στο Metro Mall.

Στο bazaar αυτό θα βρείτε xριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια!

 

typeImage-0

 

 

 

 ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑ

Είναι το σπιτικό που προσφέρει φροντίδα και προστασία σε παιδιά που από πολύ τρυφερή ηλικία τα στερήθηκαν και δίνει καθημερινό αγώνα για να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στα παιδιά εκείνα που τον έχουν ανάγκη.

Στο νεοκλασικό κτίριο (Βασ. Όλγας 36) στις 12, 13, 14 & 15 Δεκεμβρίου και στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019.

Στο bazaar αυτό θα βρείτε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες από τις εκθέτριες αλλά και κοσμήματα, ρούχα και πλεκτά!

 

typeImage-0

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στο ιστορικό Μπενάκειο Διδακτήριο (campus Ψυχικού).

Στο bazaar αυτό θα βρείτε Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις, διακοσμητικά για το σπίτι,πλούσια συλλογή παιχνιδιών,παραδοσιακές σπεσιαλιτέ των μαμάδων αποφοίτων και γλυκά και το ART SHOP με δημιουργίες καλλιτεχνών.

typeImage-0

ΜΕΡΙΜΝΑ

Ο συγκεκριμένος οργανισμός έχει ως στόχο να προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη στα παιδιά των οποίων η ζωή ανατρέπεται από την απειλητική για τη ζωή αρρώστια ή το θάνατο αγαπημένου τους προσώπου.

6,7 & 8 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο bazaar αυτό θα βρείτε επώνυμα ρούχα σε μοναδικές τιμές, βιβλία, χριστουγεννιάτικα δωράκια αλλά και λαχνούς!

typeImage-0

 

 

 

typeImage-0

Τα πιο δημοφιλή