Home page
espa info

Become a Coachella Girl

25 Απρ 2019

typeImage-0

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το δημοφιλέστερο μουσικό φεστιβάλ Coachella έλαβε χώρα στη California και μας χάρισε εντυπωσιακές εικόνες με πολύ χρώμα και ανεβασμένη διάθεση. Θα έλεγε κανείς ότι τα τελευταία χρόνια το γνωστό σε όλους Coachella έχει μετατραπεί σε κάτι παραπάνω από ένα μουσικό event. Ο fashion χαρακτήρας που διακατέχει πλέον τη συγκεκριμένη οργάνωση είναι διάχυτος, με πλήθος διασήμων και μη να παρελάσουν με τα σχολαστικώς επιμελημένα και in style looks τους που γίνονται viral σε όλα τα κοινωνικά μέσα. Η ομάδα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη ξεχώρισε 6 ενδιαφέρουσες στιλιστικές προτάσεις από τις fashion trendsetters που παρευρέθηκαν στο μεγάλο festival μουσικής και μόδας και σας προτείνει τα κοσμήματα που θα σας βοηθήσουν να αντιγράψετε τις θεαματικές εμφανίσεις τους.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

1. Camila Mendes

Η ταλαντούχα νέα ηθοποιός Camila Mendes προτίμησε να φορέσει διακριτικά κοσμήματα, επιλέγοντας την τελευταία τάση της μόδας στα σκουλαρίκια, που δεν είναι άλλη από τα μικρά λεπτεπίλεπτα κρικάκια. Απόλυτη τάση του 2019 είναι οι πολλές τρύπες στα αυτιά και ο συνδυασμός πολλών μικρών κρίκων μαζί.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

2. Gigi Hadid

Το top model και fashion icon Gigi Hadid συνδύασε το πολύ hot και fancy trend, κοσμήματα και ρούχα σε φλούο χρώματα μαζί με λευκές αποχρώσεις. Μπείτε σε καλοκαιρινό mood προσθέτοντας χρώμα στις εμφανίσεις σας, όπως βραχιόλια σε φλούο χρώματα στολισμένα με χάντρες και κοχύλια.  

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

3. Jasmine Tookes

Σε αντίθεση με τη μόδα των προηγούμενων σεζόν που ήθελε το necklace layering να αποτελείτε από λεπτές αλυσίδες, τα trends τώρα περιστρέφονται γύρω από χοντρές αλυσίδες λαιμού τις λεγόμενες chunky chains. Το ίδιο επέλεξε και το αγγελάκι του μεγάλου οίκου μόδας εσωρούχων, δημιουργώντας ένα λαμπερό layering από κολιέ σε αποχρώσεις κίτρινου χρυσού, προσθέτοντας τη μοντέρνα πινελιά.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

4. Winnie Harlow

Το διάσημο μοντέλο Winnie Harlow συστήνεται στον κόσμο πριν καν την ρωτήσουν, φορώντας ένα κλασσικό αλλά ταυτοχρόνως και άκρως μοντέρνο κολιέ με το όνομά της. Όσες επιθυμείτε μία πιο μυστηριώδης προσέγγιση, μπορείτε να βρείτε την μεγάλη συλλογή μονογραμμάτων Άννα Μαρία Μαζαράκη σε διάφορα σχέδια και επιχρυσώματα.   

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

5. Kelsey Merritt

Το νεοεμφανιζόμενο μοντέλο Kelsey Merritt δημιούργησε και εκείνη ένα περίτεχνο necklace layering επιλέγοντας την αγαπημένη σε όλους τάση των κολιέ με φλουριά. Κάντε και εσείς τους δικούς σας συνδυασμούς με κολιέ-φλουριά από ασήμι 925, σε διάφορα σχέδια που θα σας φέρουν καλοτυχία, όπως είναι το πέταλο ή το μάτι. 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

6. Hailey Bieber

Οι κρίκοι όπως όλα δείχνουν έχουν μπει δυναμικά στη ζωή και στις εμφανίσεις μας και δεν φαίνεται ότι πρόκειται να φύγουν άμεσα από τη μόδα. Σε όλα τα μεγέθη και επιχρυσώματα, οι κρίκοι χαρίζουν πάντα ένα φρέσκο αέρα. Για αυτό το λόγο το πανέμορφο μοντέλο Hailey Bieber επέλεξε να ολοκληρώσει το look της με μεγάλους, χοντρούς κρίκους σε κίτρινο επιχρύσωμα. Αναδείξτε και εσείς τη θηλυκότητα και τη φρεσκάδα σας με ένα ζευγάρι φωτεινούς κρίκους από επιχρυσωμένο μέταλλο.

 

Για περισσότερες μοντέρνες επιλογές κοσμημάτων και αξεσουάρ επισκεφτείτε σήμερα ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη ή το e-shop μας!

Τα πιο δημοφιλή