Home page
espa info

#MENOUMESPITI: Πώς να είστε όμορφη αυτές τις μέρες μέσα στο σπίτι!

18 Μαρ 2020

typeImage-0

Γνωρίζουμε όλοι πόσο δύσκολη είναι η νέα πραγματικότητα αλλά πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτήν και να σκεφτούμε τους συνανθρώπους μας!

Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι είστε μέσα στο σπίτι ( το γνωστό cocooning!)για να διαβάσετε το βιβλίο που προσπαθούσατε τόσο καιρό, να κάνετε το ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σας ή στο δωμάτιο σας που δεν προλαβαίνατε ή ακόμη και να μιλήσετε στο τηλέφωνο με τις φίλες σας που είχατε χαθεί!

 

Παρόλα αυτά, το ότι είμαστε στο σπίτι δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε ότι είμαστε γυναίκες!

Είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνετε το beaute που αφήνατε στην άκρη! Η ομάδα της Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προτείνει μερικές ιδέες!

Το σίγουρο είναι ότι η ψυχολογία σας θα ανέβει έστω και λίγο καθώς παίζει σημαντικό ρόλο λόγω των τελευταίων δρώμενων.

 

1.Κάντε μάσκα προσώπου:  Ναι, η περιποίηση του προσώπου είναι πολύ σημαντική για αυτό κάνε την μάσκα από το αγαπημένο σου beauty brand ή φτιάξε μια δική σου (diy) με υλικά που θα βρεις στην κουζίνα του σπιτιού σου όπως λάδι, γιαούρτι, μέλι!

2. Περιποίηση στα άκρα: Είτε βάψετε τα νύχια σας στο αγαπημένο σας κλασσικό κόκκινο είτε κάνετε ένα ανοιξιάτικο χρωματιστό μανικιούρ σίγουρα θα σας φτιάξει το κέφι!

 

3.Basic αλλά και chic outfits: Μην πέσετε την παγίδα να είστε με τις πιτζάμες όλη μέρα! Φορέστε το λατρεμένο σας jean και ένα hoodie ή την αγαπημένη σας φόρμα! Ντυθείτε ακόμη και με ένα πουλόβερ-φόρεμα για πιο chic αποτέλεσμα!

4. Make up please: Ναι σίγουρα τώρα είναι η στιγμή να ξεκουράσετε το δέρμα σας από το καθημερινό μακιγιάζ αλλά μπορείτε να κάνετε ένα βαμμένο άβαφο make up! Απλώστε την ενυδατική σας ,βάλτε λίγο κονσίλερ για να μην nuφαίνονται οι μαύροι κύκλοι, βάλτε λίγο ρουζ, λίγο μάσκαρα και ένα nude κραγιόν( ή lip-balm) και νιώστε όμορφη και λαμπερή!

 

 

Η προσοχή στο ατημέλητο κατά τα άλλα look μας δεν ήταν ποτέ πιο αναγκαία!

Ειδικότερα για εσάς που συνυπάρχετε και με άλλα πρόσωπα μέσα στο σπίτι, μην αφήσετε τον εαυτό σας (ακόμη και αν δουλεύετε από το σπίτι)! Δείτε το σαν μια ευκαρία για detox και εσωτερική ανασυγκρότηση!

 

#MenoumeSpiti

Τα πιο δημοφιλή