Home page
espa info

ΤΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΑΝ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ!

28 Αυγ 2020

typeImage-0

Όπως όλοι ξέρουμε, το Καλοκαίρι και το Φθινόπωρο είναι η αγαπημένες εποχές των περισσότερων ανθρώπων. Είναι απόλυτα φυσιολογικό λοιπόν, τις πιο σημαντικές στιγμές τους που θέλουν να μοιραστούν με αγαπημένα πρόσωπα, να τις διοργανώνουν αυτούς τους μήνες!

Μία τέτοια στιγμή είναι και η βάπτιση. Σε περίπτωση λοιπόν που φέτος έχετε  την τιμή να γίνεστε νονά,  θα έχετε σίγουρα τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πέρα από το άγχος το οποίο είναι λογικό να υπάρχει, μην διστάσετε να αναδείξετε τον πιο εντυπωσιακό εαυτό σας!

Πρόκειται βέβαια για ένα σημαντικό μυστήριο, οπότε το στυλ σας θα πρέπει να είναι κομψό χωρίς υπερβολές.

Για να σας διευκολύνουμε συγκεντρώσαμε τα πιο ιδιαίτερα κοσμήματα που θα σας συνοδεύσουν σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή και θα απογειώσουν το outfit σας. Προτιμήστε πιο διακριτικά αξεσουάρ όπου δεν θα έχετε το άγχος καθ’ όλη τη διάρκεια της βάπτισης πως μπορεί να  τραβήξει το μωρό και ταυτόχρονα σας δίνουν μια απίστευτη κομψότητα.

Ένα κολιέ με ένα διακριτικό καλλιεργημένο μαργαριτάρι του γλυκού νερού, συνδυασμένο με δαντέλα που από μόνη της έχει έναν επίσημο χαρακτήρα, θα αποτελέσουν μία chic και εμφάνιση.

title

title

title

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε σκουλαρίκια καρφωτά επάνω στο αυτί, με μαργαριτάρι ή μπριγιάν εκπέμποντας μεγαλύτερη λάμψη για ένα πιο stylish αποτέλεσμα.

title

 

Ανακαλύψτε περισσότερα σχέδια σε minimal γραμμή εδώ!

 

Τα πιο δημοφιλή