Home page
espa info

THE BAGS THAT WILL BE EVERYWHERE IN 2020!

14 Φεβ 2020

typeImage-0

 

 

Αναμφισβήτητα, οι τσάντες είναι το απαραίτητο στοιχείο που ολοκληρώνουν το outfit των γυναικών! Είτε handbags, είτε clutch bags, όλα τα είδη χρειάζονται στην ντουλάπα μας!

Η ομάδα της Άννα Μαρία Μαζαράκη συγκέντρωσε όλες τις τσάντες που αποτελούν statement κομμάτι με κάθε outfit!

Πέρα από τα συνηθισμένα στυλ όμως, σας προτείνουμε και πιο ενναλακτικά σχέδια όπως τσάντες μέσης και πορτοφόλια φακέλους για πιο πολύ άνεση!

Είναι η απόλυτη ευκαιρία για να τις κάνετε δικές σας τώρα από -20% έως -50% !

 

 

1)      Clutch bags

 

Μια glam εμφάνιση πρέπει να συνοδεύεται και από μια glam τσάντα! Εμείς, σας προτείνουμε τα clutch bags (που φοριούνται και χιαστί!) από οικολογικό δέρμα που θα ταιριάξουν τέλεια με τα sparkly φορέματα σας αλλά και τα minimal κουστούμια σας.

typeImage-0
typeImage-1

 

2)      Hand bags

 

Ναι, γνωρίζουμε όλοι την λατρεία που έχετε στις τσάντες ώμου καθώς είναι μια διαχρονική αξία. Διαλέξτε σε ασημί ή μεταλλιζέ τόνους από οικολογικό δέρμα και συνδυάστε τες με τα ψηλόμεσα παντέλονια σας και τα sheer πουκάμισα σας!

typeImage-0
typeImage-1

 

 

3) Belt bags

 

Οι τσάντες μέσης είναι και φέτος trend και εμείς τις φοράμε πάνω από chunky πουλόβερ αλλά και μακριά παλτό! Επιλέξτε τες σε λευκή ή χρυσή μεταλλιζέ δερματίνη και τρουκς για alternative looks!

typeImage-0
typeImage-1

 

Wallet Obssesion!

 

Για εσάς που δεν θέλετε να κρατάτε τίποτα από όλα αυτά, σας προτείνουμε τα πιο chic βολικά πορτοφολάκια από οικολογικό δέρμα με σχέδιο πλέξης σε μαύρο και μπορντό χρώμα!

 

 

 

typeImage-0
typeImage-1

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στα φυσικά μας καταστήματα!

Τα πιο δημοφιλή