Home page
espa info

BABY SHOWER!

13 Αυγ 2020

typeImage-0

 

Το περίφημο “Baby Shower” έγινε δημοφιλές και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Είναι ουσιαστικά το party το οποίο γίνεται ώστε να εορταστεί ο ερχομός του μωρού και διοργανώνεται από τις φίλες της μέλλουσας μαμάς οι οποίες προσφέρουν και τα πρώτα δώρα του μωρού.

Η λέξη “shower” που σημαίνει μπόρα, δόθηκε για να περιγράψει μεταφορικά την έντονη “βροχή” αγάπης και δώρων για την μέλλουσα μαμά και το νεογέννητο μωρό της.

 

Ο λόγος που οργανώνεται από τα πολύ κοντινά πρόσωπα της μέλλουσας μαμάς είναι γιατί εκείνα γνωρίζουν τις προτιμήσεις της.

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προτείνει τις καλύτερες ιδέες για δώρα που θα μείνουν χαραγμένα στην μνήμη όλων και που θα εντυπωσιάσουν με την πρώτη ματιά.

 

Μία υπέροχη ιδέα είναι τα κουτιά “Θησαυροί του μωρού” στα οποία φυλάσσονται τα πρώτα αντικείμενα του μωρού και είναι το πιο τρυφερό δώρο για να κρατήσετε τις όλες τις όμορφες αναμνήσεις από τα πρώτα βήματα του παιδιού σας!

title

 

Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία από γούρια. Ένα ξεχωριστό και γεμάτο καλοτυχία γούρι-φυλαχτό είναι το ιδανικό δώρο για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου ώστε να καλοδεχτεί το νεογέννητο μωράκι.

title

 

title

 

Ανακαλύψτε περισσότερα σχέδια με παιδικά κοσμήματα εδώ

Τα πιο δημοφιλή