Home page
espa info

ASK A STYLIST: ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ!

30 Νοε 2020

typeImage-0

 

Είμαστε σίγουρες ότι πολλές φορές είχατε αναρωτηθεί πως οι trendsetters συνδυάζουν κοσμήματα από κίτρινο χρυσό επιχρύσωμα με ασημένια κοσμήματα ή ακόμη πως φοράνε όλα αυτά τα δαχτυλίδια διαφορετικών στυλ μαζί!

Για αυτό και η ομάδα της Άννας Μαρία Μαζαράκη είναι εδώ για να σας λύσει κάποιες απορίες!

 

Φυσικά, μπορείτε να στείλετε στα social media @annamariamazaraki ή στο marketing@mazaraki.eu για οποιαδήποτε απορία έχετε!

 

ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΧΡΥΣΟ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΑ ΜΕ ΑΣΗΜΙ!

Επιλέξτε ένα από τα δύο επιχρυσώματα το οποίο θα κυριαρχεί! Για παράδειγμα αν σας αρέσει το κίτρινο χρυσό επιχρύσωμα, επιλέξτε 2-3 κολιέ σε minimal ή πιο casual σχέδιο και προσθέστε ένα κολιέ από ασήμι με λαμπερά ζιργκόν!

Μετά, φορέστε τα cuff βραχιόλια σας σε ασήμι με χρυσά αλυσιδάκια! Το αντίθετο μπορείτε να κάνετε αν είστε λάτρεις του ασημί.

  

title

typeImage-0

typeImage-0

ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ STACK

 

Χρησιμοποιείστε κοσμήματα από το ίδιο υλικό, το ίδιο επιχρύσωμα, το ίδιο σχέδιο. Για παράδειγμα, φορέστε πολλά σκουλαρίκια ear cuffs ή διακριτικά κρεμαστά σε minimal στυλ ή με πιο edgy στοιχεία όπως φίδια όπως στην παρακάτω φωτογραφία! 

Μην φοβηθείτε τους παρακάτω συνδυασμούς για τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

title

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΕΝΑ STATEMENT ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ

 

Σίγουρα βλέπετε τις γνωστές instagrammers πως συνδυάζουν ένα statement κολιε με ένα πιο διακριτικό pendant. Εμείς σας προτείνουμε να κάνετε ένα mix από λεπτά αλυσιδάκια με διακριτικά μοτίφ (όπως έναν κύκλο) με χοντρές 80΄s αλυσίδες.

Στην συνέχεια αν διαλέξετε ένα chunky δαχτυλίδι με λεπτά βεράκια, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα κοιτούν το πιο chunky δαχτυλίδι.

Για μια statement όμως εμφάνιση φορέστε δυο με τρία πιο έντονα δαχτυλίδια μαζί με τα βεράκια!

  

title

typeImage-0

title

Περιμένουμε τις δικές σας φωτογραφίες στα social media! 

 

 

Τα πιο δημοφιλή