Home page
espa info

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020: Ενημερωθείτε για τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από τη Λίτσα Πατέρα!

01 Απρ 2020

typeImage-0

 

 

 

Η αγάπη μας για τα ζώδια μας οδήγησε στη δημιουργία της πιο λαμπερής συλλογής «Zodiac Queen» που έχει ήδη κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων.

Κάθε μήνα θα μπορείτε να διαβάζετε και στο blog μας τις μηνιαίες προβλέψεις των ζωδίων που ετοιμάζει ειδικά για εμάς, η αγαπημένη μας αστρολόγος κυρία Λίτσα Πατέρα. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι με κάθε αγορά σας από τα καταστήματα μας και το E-shop μας θα λάβετε με πολύ αγάπη τη μηνιαία πρόβλεψη του ζωδίου σας από την Λίτσα Πατέρα και την ομάδα του Αστρολόγου.

 

ΚΡΙΟΣ

Με τον Δία και τον Πλούτωνα να συναντιούνται στο ζώδιο του Αιγόκερω, ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα με κάποιο πρόσωπο εξουσίας που θεωρούσατε για καιρό «φίλο» σας. Δεν αποκλείεται, όμως, να επιβάλετε τη δική σας παρουσία στους άλλους, ιδιαίτερα με την είσοδο του Ερμή στον Κριό στις 11. Καλό είναι να αποφύγετε τα ξεσπάσματα και τις προσβολές. Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα προσδώσει βαρύτητα στις συναισθηματικές σας υποθέσεις και μπορεί να ζήσετε μια ρομαντική περιπέτεια. Η Νέα Σελήνη στις 23 πραγματοποιείται στο σημείο που βρίσκεται ο Ουρανός, ευνοώντας ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε ένα δάνειο ή να έχετε μια οικονομική βοήθεια εκεί που δεν το περιμένετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Δία και Πλούτωνα είναι εξ ορισμού ευνοϊκή για εσάς, παρά τη γενικότερη οικονομική κρίση της περιόδου. Στη συναισθηματική σας σχέση θα αναλάβετε ηγετικό ρόλο. Στις 3 η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους, για να ακολουθήσει ανάδρομη πορεία μέσα στον Μάιο, αλλάζοντας τις συνήθειές σας και μετατρέποντάς σας σε σπάταλους. Ο Άρης στον Υδροχόο όλον τον μήνα θα σμίξει με τον Κρόνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και θα ενεργοποιήσει δυσαρμονικά τον Ουρανό, κάνοντας τη ζωή σας δύσκολη και γεμίζοντάς την στασιμότητα και εκνευρισμό. Ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη στις 23 θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε περιπάτους και μικρές εξορμήσεις για να εκτονωθείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 3 ο πλανήτης της αγάπης εγκαθίσταται στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας ιδιαίτερα ερωτικούς. Ιδέες και σχέδια ευνοούνται με την είσοδο του Ερμή στον Κριό από τις 11. Θα κάνετε περισσότερες φιλίες, ενώ χάρη στο εξάγωνό του με την Αφροδίτη μέχρι τις 22 του μήνα μπορεί να μετατρέψετε μια φιλία σε έρωτα. Η σύνοδος Δία - Πλούτωνα θα φέρει την επιστροφή χρημάτων και θα σας οδηγήσει να αναθεωρήσετε τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. Ο Άρης στον Υδροχόο σάς κάνει δημοφιλείς. Περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας εκτός σπιτιού. Εμπλέκεστε με τα κοινά, κάνετε περισσότερες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 3 ο πλανήτης της αγάπης περνά στους Διδύμους, για να παραμείνει εκεί έως τον Αύγουστο, μετριάζοντας τις ορμές και τις εντάσεις σας. Ο Δίας και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενεργοποιούνται δυσαρμονικά από τον Ήλιο, με αποτέλεσμα να βγουν στην επιφάνεια όλες οι δυσχέρειες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Το τετράγωνο Άρη - Ουρανού στις 7 σας φέρνει σε μια απρόσμενη κόντρα με μια ομάδα ανθρώπων ή με ένα φιλικό πρόσωπο. Αφορμή μπορεί να σταθεί ένα δάνειο ή μια οικονομική συναλλαγή. Η Νέα Σελήνη στις 23 μπορεί να φέρει μια απρόσμενη λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό και επηρεάζει μια ομάδα ανθρώπων.

 

ΛΕΩΝ

Αν δεν υπολογίσετε τα εμπόδια που θα θέσει στις ενέργειές σας ο Κρόνος, εάν διατηρήσετε την ψυχραιμία και τον ορθολογισμό σας, η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 3 θα φέρει θετικές εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή χάρη σε φίλους, αφού θα σας κάνει πιο δημοφιλείς. Περιορίστε, όμως, τον εγωισμό σας και γίνετε πιο δεκτικοί στην υποστήριξη που θα προέλθει από τα κοντινά σας πρόσωπα. Ο Άρης απέναντί σας θα ενεργοποιήσει δυσαρμονικά τον Ουρανό. Προετοιμαστείτε για ένα χτύπημα από ένα συνεργάτη του επαγγελματικού σας χώρου ή μια μικρή προδοσία. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός. Συγκρούσεις με άτομα κύρους ή με τον νόμο δεν θα λείπουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 3 η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους, στο ζενίθ του ζωδίου σας, όπου θα παραμείνει για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι πιθανό να υπογράψετε μια επαγγελματική συμφωνία ή ένα συμβόλαιο από τα μέσα του μήνα και μετά. Μόνο στη συναισθηματική σας ζωή θα νιώσετε κάπως χαμένοι, αποπροσανατολισμένοι. Ο Ερμής στον Κριό από τις 11 θα επιταχύνει κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις. Έτσι κι αλλιώς, ο Άρης στον Υδροχόο σάς έχει ρίξει με τα μούτρα στη δουλειά, όμως εσείς περιέργως το απολαμβάνετε αυτό, γιατί οι σκέψεις σας βρίσκονται επικεντρωμένες στην επαγγελματική σας επιτυχία. Θα έχετε την ενέργεια για να αρχίσετε μια νέα αθλητική δραστηριότητα ή να κάνετε μια νέα φιλία.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 3 Απριλίου, με αποτέλεσμα ένα ελκυστικό άτομο να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας. Ο Άρης στον Υδροχόο προσπαθεί να δαμάσει τις αντιφατικές σας σκέψεις και να σας οργανώσει ψυχοσυναισθηματικά, ενώ η Πανσέληνος στις 8 σας φέρνει κοντά στη σύναψη μιας σημαντικής συμφωνίας. Πολλοί θα δώσετε τέλος σε μια μακρά και κουραστική περίοδο διαφωνιών με κάποιον συνεργάτη σας. Σε αρμονία με την Αφροδίτη, ο Άρης ενισχύει τον ερωτισμό σας. Εξωστρεφείς και ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες, βρίσκεστε στην προετοιμασία για ένα ταξίδι και ενεργείτε ώστε η πρόσφατη γοητευτική σας γνωριμία να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος ενεργοποιεί δυσαρμονικά τον Δία και τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα κάποιες αναποδιές και καθυστερήσεις. Θα πρέπει να αγωνιστείτε για να αντιμετωπίσετε τη σκληρή καθημερινότητα και τους πιθανούς πονοκεφάλους που θα σας ταλαιπωρούν. Ο Άρης στον Υδροχόο θα σας κάνει πιο απαιτητικούς και ευερέθιστους, ενώ το τετράγωνό του με τον Ουρανό στις 7 μπορεί να φέρει μια ισχυρή ρήξη στον γάμο ή στη σχέση σας. Θα αισθανθείτε την έντονη ανάγκη να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, ώστε να μην γυρίσουν και σας «πνίξουν». Ωστόσο, παρά τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, με τη Νέα Σελήνη στις 23 θα φανείτε τυχεροί, τουλάχιστον στα οικονομικά. Δέχεστε στήριξη από τρίτους.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σάς βρίσκει την πρώτη ημέρα του Απριλίου κάπως διστακτικούς, επιφυλακτικούς και σκεπτικιστές. Ο Κρόνος παραμένει στον Υδροχόο και απαιτεί να επιστρατεύσετε την πείρα του παρελθόντος σε κάθε νέα πρωτοβουλία που παίρνετε. Δώστε σημασία σε μια καλή ιδέα που σας έρχεται. Το τετράγωνο Άρη - Ουρανού στις 7 μπορεί να σας απαλλάξει από μια σχέση έντονης εξάρτησης που σας βαραίνει, αλλά αυτό θα προκαλέσει μια μικρή ανασφάλεια. Βρίσκεστε σε καλή φυσική κατάσταση, όμως σας χρειάζεται μια παύση και έχετε ανάγκη κάποιες σύντομες διακοπές. Η Αφροδίτη εγκαθίσταται απέναντι από το ζώδιό σας και σας προβληματίζει πάνω σε θέματα συντροφικότητας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας ξεκινά με τη σύνοδο Δία - Πλούτωνα και το τετράγωνο Άρη - Ουρανού. Το κλίμα είναι εκρηκτικό. Δίνετε έμφαση στα κέρδη που περιμένετε από τη δουλειά σας, αλλά υπερβάλλετε στη σημασία των οικονομικών. Θα ασκήσετε έντονα την επιρροή σας στο άμεσο περιβάλλον σας. Παίρνετε, όμως, περισσότερο αρνητική παρά θετική ανταπόκριση από τους άλλους. Συναισθηματικά ξεσπάσματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον σάς γεμίζουν με στρες. Μετά τις 11 βρίσκεστε σε μια διαρκή ανησυχία. Οι ημέρες του Πάσχα σάς βρίσκουν στη δουλειά, ενώ η καταναλωτική σας δράση δεν συμβαδίζει με τις δυνατότητες του πορτοφολιού σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης εξακολουθεί να σας ασκεί ψυχική πίεση, ιδιαίτερα λόγω της συνόδου του με τον Κρόνο και του τετραγώνου του με τον Ουρανό τις πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου. Νιώθετε ανασφάλεια για τις συνέπειες των ενεργειών σας -αυτές είναι αναπόφευκτες- και εκπλήσσεστε από τα έκτακτα, απρόσμενα συμβάντα της περιόδου αυτής. Παρ’ όλα αυτά, η σύνοδος Δία - Πλούτωνα σας προστατεύει από ψυχικά τραύματα. Ο Ερμής στον Κριό από τις 11 έως τις 27 ευνοεί την επικοινωνία με τους άλλους και κάνει πειστικές τις ιδέες σας, εάν πρόκειται για δουλειά. Μια μετακίνηση είναι πάντα στο πρόγραμμα, ειδικά μέσα στις ημέρες του Πάσχα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σας σας κάνει μελίρρυτους. Ο Άρης έχει περάσει στον Υδροχόο και το τετράγωνό του με τον Ουρανό φέρνει ανατροπές στην καθημερινή σας ζωή αλλά και στην υγεία σας. Η Αφροδίτη στις 3 μπαίνει στους Διδύμους, όπου θα παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στον έρωτα θα είστε κάπως ανικανοποίητοι, και κάποιες στιγμές θα έχετε την εντύπωση ότι η ζωή τρέχει κι εσείς δεν την προλαβαίνετε. Από τις 11 ο Ερμής στον Κριό ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές. Αποδεικνύεστε ιδιαίτερα πειστικοί στις δημόσιες εμφανίσεις σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις με τον λόγο σας. Το Πάσχα σάς βρίσκει στο σπίτι.

 

Τα πιο δημοφιλή