Home page
espa info

APRIL’S MOST WANTED!

19 Απρ 2021

typeImage-0

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Άνοιξης και η διάθεση μας έχει ανέβει πολύ. Πλησιάζει και το Πάσχα, οπότε έχουμε ακόμα ένα λόγο να είμαστε χαρούμενες και να ανυπομονούμε για mini διακοπές ακόμα και σε πολύ κοντινούς προορισμούς.

Όλες εμείς που αγαπάμε τον εαυτό μας και την εμφάνιση μας, σίγουρα τέτοια περίοδο ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας. Αγοράζουμε νέα ρούχα και αξεσουάρ που μας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη!

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη σας προτείνει σκουλαρίκια σε ανάγλυφο σχέδιο φύλλο χρυσού για all day εμφανίσεις και αλλά και για πιο glam style.

title

Επίσης, δεν θα πρέπει να λείπουν από την κοσμηματοθήκη σας τα καινούργια σκουλαρίκια από ασήμι 925 με 6 διαφορετικά γεωμετρικά σχέδια σε κίτρινη επιχρύσωση αλλά και σε λευκή επιροδίωση. Επιλέξτε ένα από αυτά τα σχέδια εάν θέλετε κάτι ξεχωριστό και ταυτοχρόνως διαχρονικό.

title

title

Δεν πρέπει όμως να παραλείψουμε πως η ανανεωμένη συλλογή "Cyclades" είναι εδώ.

Εμπνευσμένη από την ελληνική κυκλαδίτικη αισθητική η Άννα Μαρία Μαζαράκη για ακόμα μια χρονιά σας προτείνει την λατρεμένη σειρά από minimal κοσμήματα. Το μάτι είναι το χαρακτηριστικό σχέδιο της συλλογής σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Θα το βρείτε συνδυασμένο με σμάλτο και ζιργκόν σε κίτρινο και ροζ επιχρύσωμα. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και τολμήστε ένα ενδιαφέρον layering συνδυάζοντας ένα, δύο ή και τρία μαζί!

Ένα είναι το μόνο σίγουρο, θα κλέψετε τις εντυπώσεις!

title

title

 

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ!

Τα πιο δημοφιλή