Home page
espa info

AMM X MYA COLLECTION!

13 Νοε 2019

 

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η 24η Athens Xclusive Designers Week,η επίσημη εβδομάδα μόδας στην Ελλάδα. Διακεκριμένοι αλλά και ανερχόμενοι σχεδιαστές λαμβάνουν μέρος και εντυπωσιάζουν κάθε φορά με τα shows τους τα οποία είναι κάθε φορά ανατρεπτικά.

 

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη συμμετέχει και στηρίζει για την άνοιξη καλοκαίρι SS20 ένα φρέσκο fashionable brand ρούχων με την υπογραφή της Δήμητρας Νίκα, το Mya Collection. Τα ρούχα της είναι εμπνευσμένα από διάφορα εξωτικά μέρη και τοποθεσίες ανά τον κόσμο! Η συλλογή για την άνοιξη καλοκαίρι 2020 με ονομασία “Innocence” παρουσιάζει την ομορφιά, την ενέργεια που βγάζει κάθε γυναίκα μέσα σε ένα κόσμο που όλες είμαστε ίσες.

 

Η συλλογή αποτελείται από ξεχωριστά glam φορέματα με παγιέτες και κρόσσια, wrap δαντελωτά και πλισέ φορέματα εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα, δυναμικά αέρινα κεντητά kimono! Το floral δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή για αυτό και λατρέψαμε τα λουλούδια πάνω σε off white και nude αποχρώσεις!

Ακόμη, φτερά πάνω σε φορέματα και μπλούζες συνδυασμένες με φούστες με πούλιες δημιουργώντας μια γιορτή γύρω από την θηλυκότητα, τον δυναμισμό της σύγχρονης γυναίκας από κάθε μεριά του κόσμου.

 

Τα κοσμήματα που απογείωσαν αυτήν την συλλογή ήταν εντυπωσιακά σκουλαρίκια με χρωματιστές ημιπολύτιμες πέτρες, με φλουριά και κλασικούς όμως κρίκους! Δαχτυλίδια σε γεωμετρικά σχέδια αλλά και κολιέ ριβιέρες -που άλλωστε αποτελεί και το νέο trend- με λαμπερά ζιργκόν έδωσαν μια διαφορετική αισθητική πάνω στα υπέροχα outfits.

Επιπλέον, funky layers με κολιέ με διαφορετικά μοτίφ μας έπεισαν ότι όσο εντυπωσιακό και αν είναι ένα ρούχο, το κόσμημα το αναβαθμίζει!

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ!

 

typeImage-0
typeImage-1

typeImage-0
typeImage-1

typeImage-0
typeImage-1

typeImage-0

Ανακαλύψτε τα κοσμήματα που φορέθηκαν στο fashion show εδώ 

Τα πιο δημοφιλή