Home page
espa info

#AMM Celebrities

26 Οκτ 2020

typeImage-0

Για ακόμα μια φορά οι αγαπημένες μας celebrities ξεχώρισαν στις εμφανίσεις τους, απογειώνοντας το λαμπερό look τους με κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη!

Πάρτε μία γεύση από τα κοσμήματα που λατρεύουν να φορούν και υιοθετήστε looks που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

typeImage-0

title

@elenimenegaki

H Ελένη της καρδιάς μας σας προτείνει το top trend της σεζόν. Αλυσίδες που μπορούν φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις, όπως με ένα total black outfit που προτίμησε και η ίδια.

typeImage-0

title

 @imaleskou

Η πανέμορφη και πάντα λαμπερή Ιωάννα Μαλέσκου, σε φθινοπωρινό mood προτίμησε να ολοκληρώσει το outfit της  φορώντας μεταξύ άλλων επίχρυσα ροζ κολιέ με μπορντό ημιπολύτιμες πέτρες κάνοντας την να λάμπει ακόμα περισσότερο.

typeImage-0

title

title

title

@annamavridis

Οι followers της πάντα κομψής  Fashion blogger Anna Mavridis, θαύμασαν την φωτογραφία της στο Instagram όπου φοράει εντυπωσιακά κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη! Πολλά βραχιόλια μαζί, συνδυασμένα με ένα απίστευτο layering δαχτυλιδιών απογείωσαν το look της.

typeImage-0

title

@vikyhatzivasiliou

Η πάντα εντυπωσιακή και καλοντυμένη Βίκυ Χατζηβασιλείου, επέλεξε για να ολοκληρώσει το glamorous look της λαμπερά σκουλαρίκια από ημιπολύτιμες πέτρες δίνοντας μία δόση πολυτέλειας!

typeImage-0

title

@sissychristidou

H πάντα χαμογελαστή Σίσσυ Χρηστίδου συνδύασε το υπέροχο maxi φόρεμά της με εντυπωσιακούς μεγάλους κρίκους σε ροζ χρυσό δημιουργώντας έτσι μία απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο της.

typeImage-0

title

@nonoram

Η αγαπημένη σε όλους μας τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη προτίμησε ένα κομψό layering από λεπτεπίλεπτα κολιέ, τονίζοντας τον καλλίγραμμο λαιμό της.

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να μας στείλετε και δικές σας φωτογραφίες φορώντας κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη στο marketing@mazaraki.eu ή κάντε tag τις φωτογραφίες σας στο Instagram Account: @annamariamazaraki ή hashtag #AnnaMariaMazaraki!

 

 

Τα πιο δημοφιλή