Home page
espa info

#ΑΜΜ Celebrities

16 Απρ 2019

Οι αγαπημένες μας κυρίες της ελληνικής showbiz που αποτελούν fashion icons και το στυλ τους πάντα κλέβει τις εντυπώσεις, για μία ακόμη φορά επέλεξαν να απογειώσουν τα looks τους με τα πιο λαμπερά κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

        @sissychristidou

Με αέρινο look και ανοιξιάτικη διάθεση εμφανίστηκε στην εκπομπή της  η πανέμορφή τηλεπαρουσιάστρια Σίσσυ Χριστίδου ολοκληρώνοντας το outfit της με μακριά boho σκουλαρίκια από λευκό επιροδιωμένο μέταλλο και σφυρήλατα δάκρυα.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

    @elenimenegaki

Η εκθαμβωτική Ελένη Μενεγάκη προτίμησε να δώσει χρώμα  στο look της επιλέγοντας μακριά σκουλαρίκια από μαύρο επιροδιωμένο μέταλλο, στολισμένα με φούξια φούντες και μαρκασίτη (ημιπ. πέτρα). Μην φοβηθείτε να φορέσετε αξεσουάρ με χρώματα, καθώς θα χαρίσουν λάμψη και ζωντάνια στο πρόσωπό σας.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2
typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

    @stam_tsimtsili, @kaitigarbi

Οι άκρως θηλυκές Σταματίνα Τσιμτσιλή και Καίτη Γαρμπή φόρεσαν τον ίδιο συνδυασμό κοσμημάτων Άννα Μαρία Μαζαράκη: ένα μοντέρνο  κολιέ γραβάτα με μονόπετρο μαζί με ένα κολιέ από κίτρινο επιχρυσωμένο μέταλλο και τρίγωνα. Επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ολοκλήρωσε το look της με ένα ιδιαίτερο  βραχιόλι από κίτρινο επιχρυσωμένο ασήμι 925 και μακριά σκουλαρίκια με λευκά ζιργκόν.

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2
typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

         @natalia_germanou

Η πιο γλυκιά τηλεπερσόνα, η Ναταλία Γερμανού, συνδύασε τα πιο in style κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη πετυχαίνοντας ένα look με rock διάθεση. Για εσάς που σας αρέσουν οι πειραματισμοί στο στυλ, προτιμήστε να συνδυάσετε πολλά κοσμήματα μαζί. Άλλωστε οι τάσεις της μόδας για το 2019 δείχνουν να έχουν «τσακωθεί» με το μινιμαλισμό!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

      @fei_mauragani

Η πάντοτε κομψή Φαίη Μαυραγάνη ολοκληρώνει τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις με κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη, όπως είναι αυτά τα λεπτεπίλεπτα σκουλαρίκια στολισμένα με λουλούδια από λευκό σμάλτο και μαργαριτάρια. Συνδυάστε τα σκουλαρίκια με το αντίστοιχο κολιέ και μπείτε αμέσως σε ανοιξιάτικο mood!

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

   @f.tsakiri

Η ταλαντούχα ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη έχει αποδείξει επανειλημμένως την αγάπη της για τα κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη, τα οποία ταιριάζει πάντα με τον πιο chic τρόπο, όπως είναι αυτό το μαύρο wrap dress μαζί με ένα διακριτικό κολιέ με μονόπετρο από λευκό ζιργκόν.

 

Περιμένουμε και τις δικές σας φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη

 

στο marketing@mazaraki.eu ή κάντε tag τις φωτογραφίες σας στο Instagram Account: @annamariamazaraki ή hashtag #AnnaMariaMazaraki!

Τα πιο δημοφιλή