Home page
espa info

Zodiac Queen: Aquarius

21 Ιαν 2020

typeImage-0

 

 

Ενώ με μία δόση χειμωνιάτικης μελαγχολίας αποχαιρετούμε σιγά σιγά τον κρύο Ιανουάριο, οι αγαπημένοι μας Υδροχόοι διακατέχονται από ευχάριστη διάθεση, καθώς από 21 Ιανουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου είναι η εορταστική περίοδός τους. Εκφράστε την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα χαρίζοντας τους ένα ξεχωριστό κόσμημα από τη συλλογή της Άννας Μαρίας Μαζαράκη «Zodiac Queen». Είτε επιλέξετε ένα κολιέ στολισμένο με το ζωδιακό αστερισμό του Υδροχόου, είτε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή βραχιόλι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνει ένα αξέχαστο δώρο.

 

 

typeImage-0
typeImage-1
typeImage-2

typeImage-0
typeImage-1

typeImage-0
typeImage-1

 

 

Μηνιαία πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα

 

Στον μήνα των γενεθλίων σας θα βρίσκεστε υπό την επίδραση του Ουρανού και θα έχετε σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας. Από τις 17 ο Ερμής στους Ιχθύς σε ανάδρομη πορεία θα σας προβληματίσει με χρέη που θα πρέπει να αποπληρώσετε άμεσα. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 16, γεγονός που θέτει σε ελαφρό κίνδυνο την υγεία σας. Πολλοί απομονώνεστε από πολύβουα μέρη και νιώθετε ενοχλήσεις και ψυχολογικού τύπου. Η Νέα Σελήνη στις 23 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μεγάλες αγορές. Ωστόσο, όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος καλό είναι να τις αποφύγετε και να περάσετε αυτό το διάστημα αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές.

 

 

Γενικά χαρακτηριστικά Υδροχόου

 

Οι Υδροχόοι ανήκουν στα ζώδια του Αέρα και έχουν ως Κυβερνήτες τους πλανήτες του Κρόνου και του Ουρανού. Οι Υδροχόοι χαρακτηρίζονται από την προοδευτικότητά και την ανεξαρτησία τους. Επίσης, θεωρούνται εφευρετικοί, έξυπνοι, πνευματώδης και γεμάτοι από πρωτότυπες ιδέες. Όπως όλα τα ζώδια έτσι και οι Υδροχόοι διακατέχονται από ορισμένες αδυναμίες όπως είναι το έντονο πείσμα τους, ο σαρκασμός, η αυτοαπομόνωση, αλλά και η δυσκολία τους να συμβιβάζονται με καταστάσεις και κανόνες.

 

 

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή “Zodiac Queen” σε ένα από τα καταστήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

 

Τα πιο δημοφιλή