Home page
espa info

HOW YOU WEAR THE 3 MUST HAVE JEWELRY!

11 Μαρ 2021

typeImage-0

Μιας και η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και ο και απολαμβάνουμε σχεδόν κάθε μέρα αυτόν τον ηλιόλουστο καιρό, σίγουρα η διάθεση μας έχει ανέβει και παρά το lockdown κάνουμε θετικές σκέψεις και απλά περιμένουμε πιο ξένοιαστες και ανέμελες μέρες!

Σίγουρα όλες μας ανυπομονούμε να βγούμε, να περάσουμε καλά και να φορέσουμε τα αγαπημένα μας ρούχα και αξεσουάρ! Κάθε γυναίκα έχει αγαπημένα κοσμήματα τα οποία δεν αποχωρίζεται και την συνοδεύουν σε καθημερινές στιγμές της.

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη και η ομάδα της σας παρουσιάζουν 3 προτάσεις με τα αγαπημένα κοσμήματα που σίγουρα πρέπει να αποκτήσετε!

1. Necklaces

Οι αγαπημένες μας oversized αλυσίδες για τον λαιμό που έχουν επιστρέψει δυναμικά θα δώσουν στο στυλ σας έναν άλλο αέρα. Συνδυάστε πολλές μαζί επιλέγοντας ένα πιο maximal στυλ και το μόνο σίγουρο είναι πως θα στρέψετε όλα τα βλέμματα επάνω σας! Προτιμήστε τα Floral φορέματα σας για να αναδείξετε το look σας ακόμα περισσότερο!

title

2. Earrings

Τα σκουλαρίκια που όλες μας έχουμε λατρέψει, αυτά τα μικρά κρικάκια με πολύχρωμα ζιργκόν ή ακόμα και σκέτα όπως και τα καρφωτά επάνω στο αυτί θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες καθώς συνδυάζονται με τα πάντα και δεν μας δεσμεύουν καθόλου! Επιχειρήστε το δικό σας mix & match και το μόνο σίγουρο είναι πως  θα εντυπωσιάσετε ακόμα και με ένα απλό μαύρο ζιβάγκο που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας! 

title

3. Rings 

Για καθημερινές εμφανίσεις, σίγουρα θα πρέπει να κάνετε δικά σας τα δαχτυλίδια σε κίτρινο χρυσό με γεωμετρικούς σχεδιασμούς. Συνδυάστε περισσότερα από ένα μαζί και απογειώστε το look σας. Τώρα που ο ήλιος έκανε την εμφάνιση του πιο δυναμικά, όλες φανταζόμαστε πιο μαυρισμένη επιδερμίδα, αέρινα ρούχα και πολλά δαχτυλίδια που θα μας ανεβάσουν την διάθεση!

 

title

title

 

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ!

Τα πιο δημοφιλή