Home page
espa info

Δείτε τι σημαίνουν οι πέτρες και επιλέξετε την δική σας αγαπημένη!

14 Αύγ 2017

typeImage-0

Λένε πως οι ημιπολύτιμοι και πολύτιμοι λίθοι έχουν "μαγικές" ιδιότητες! Εμείς βρήκαμε μερικές από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε!

Μαργαριτάρι γλυκού νερού - Ένα κόσμημα με μαργαριτάρι, κατάλληλα φορτισμένο, μπορεί να φέρει πλούτη σε όποιον το φοράει και να βελτιώσει τα οικονομικά του και τις συνθήκες της εργασίας του. Προσφέρουν γαλήνη, ηρεμία, ειλικρίνεια, αγνότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα.

Τυρκουάζ - Προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση, προάγει το αίσθημα της αγάπης και της φιλίας, τονώνει την αυτοπεποίθηση, δίνει θάρρος, δύναμη και θετική ενέργεια.

Ρουμπίνι - Ενθαρρύνει το πάθος και την όρεξη για ζωή ,Προστατεύει την αγάπη και τον έρωτα.

Ροζ Καλχηδόνιος - Τονώνει την αυτοπεποίθηση, φέρνει διαύγεια, βελτιώνει την ψυχική διάθεση, διώχνει τη μελαγχολία και αυξάνει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία

Αμαζονίτης - Φέρνει τύχη στον ερωτικό τομέα, πλούτο, δύναμη, αφθονία, ανανέωση και αισιοδοξία. 

Αμέθυστος - Ο αμέθυστος είναι το πετράδι της φιλίας, της αγάπης και της ειρήνης. 

Χαλαζίας - Χαρίζει ενέργεια και δύναμη. Αναζωογονεί τον οργανισμό και δίνει θάρρος, δύναμη, ζωτικότητα, ανανέωση, ευεξία, καλή διάθεση, θετική ενέργεια, μακροζωΐα και προστασία. 

Φεγγαρόπετρα- Είναι ένα φυλαχτό ομορφιάς, αγάπης, έρωτα και μακροζωίας. Είναι προστατευτική για τις γυναίκες και τη φύση. 

Διαλέχτε και εσείς την αγαπημένη σας πέτρα και νιώστε τις ιδιότητες της!

Ανακαλύψτε τα κοσμήματά μας εδώ!

Τα πιο δημοφιλή