Home page
espa info

Αναβαθμίστε το Look σας με 5 εντυπωσιακά κοσμήματα!

16 Φέβ 2017

typeImage-0
1. Mακριά κολιέ
Μην υποτιμάτε τη δύναμη μιας πολύχρωμης πινελιάς στο σύνολο σας! Αυτό το κολιέ με τις κόκκινες λεπτομέρειες θα κολακέψει το φόρεμα ή το τοπ σας για ένα cool και ξεχωριστό look.
2. Κολιέ Choker 
Η #ChokerMania κρατάει ακόμα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γυναικείο από ένα κολιέ choker σε δέρμα… Θα δώσει αμέσως ένα μοντέρνο στυλ σε κάθε σας ντύσιμο και θα σας λύσει τα χέρια αφού πηγαίνει με όλα. Δοκιμάστε να το συνδυάσετε και με άλλα κολιέ πιο μακριά. 
3. Studs
Αυτά τα σκουλαρίκια σίγουρα θα τα λατρέψετε. Τα χρώματα τους είναι τόσο ζωντανά που θα σας φτιάξουμε αμέσως τη διάθεση.  Πρώτη φορά σκουλαρίκια από ρουμπίνι, αμαζονίτη και ροζ καλχηδόνιο ενώνονται και δημιουργούν το πιο λαμπερό αποτέλεσμα.
4)    Πολύσειρα βραχιόλια με κούμπωμα μαγνήτη
 
Στολίστε το καρπό σας με ένα πολύσειρο βραχιόλι με κούμπωμα μαγνήτη και εντυπωσιάστε.  Φορέστε το με ένα μαύρο φόρεμα και λαμπερά τακούνια ή με ένα δερμάτινο τζάκετ και τα αθλητικά σας.  Προσθέτει πόντους στυλ σε κάθε σας outfit.
5)    Gold edition δαχτυλίδια
Τα δαχτυλίδια επανήλθαν πιο δυναμικά από ποτέ στο ντύσιμο μας.  Ειδικά τα χρυσά δαχτυλίδια είναι εντυπωσιακά και αν τα φορέσετε όλα μαζί το αποτέλεσμα θα είναι μοδαδικό.

Τα πιο δημοφιλή