Καλωσόρισμα & Οδηγίες

Σας καλωσορίζουμε στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ελπίζουμε μέσα να βρείτε τα κοσμήματα που σας ταιριάζουν και που αναζητείτε και η διαδικασία της παραγγελίας να είναι εύκολη, άνετη και ευχάριστη για εσάς. Αν σε οποιοδήποτε σημείο της σελίδας αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας είτε στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση e-shop@mazaraki.eu, είτε στο τηλέφωνο της εταιρείας 210 6818126, εσωτερικό 22 ή  23.
 

Εγγραφή χρήστη

Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία/αγορά από την σελίδα μας θα πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή στο σύστημα. Η εγγραφή είναι υποχρεωτική ώστε να έχουμε πάντα ένα στοιχείο επικοινωνίας μαζί σας και να μπορούμε να σας ενημερώνουμε - εφ' όσον χρειαστεί - για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Αν είστε νέο μέλος θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία για να ανοίξετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στην ενότητα Εγγραφή Νέου Μέλους υπάρχει φόρμα όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία σας καθώς και να επιλέξετε κωδικό ασφαλείας (password). Η καταχώρηση των στοιχείων γίνεται σε περιβάλλον, το οποίο είναι ασφαλές. Η εγγραφή σας θα ολοκληρωθεί όταν θα παραλάβετε το email επιβεβαίωσης και θα πατήσετε στον σύνδεσμο (Link) για επιβεβαίωση.

Τα προσωπικά σας στοιχεία εμφανίζονται στην ενότητα Ο Λογαριασμός μου, όπου μπορείτε να ενημερώσετε τα υπόλοιπα προσωπικά σας στοιχεία όπως επίσης και να αλλάξετε το password σας. Τα προσωπικά στοιχεία είναι υποχρεωτικά για την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα δημοσιοποιηθούν σε κανέναν τρίτο και δεν θα χρησιμοποιηθούν με κανέναν άλλο τρόπο πέρα από την κάλυψη των αναγκών του e-shop μας