Αποστολή Προϊόντων

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους για την Ελλάδα: με αποστολή σε μια διεύθυνση ή με παραλαβή από ένα κατάστημά μας.
Στην πρώτη περίπτωση η αποστολή των κοσμημάτων γίνεται μέσω της εταιρείας Courier Center. Οι παραγγελίες άνω των 40 ευρώ αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα ενώ οι υπόλοιπες χρεώνονται προς 4 ευρώ ανά αποστολή και 5 ευρώ συνολικά στην περίπτωση αντικαταβολής. Στη δεύτερη περίπτωση, αν επιθυμείτε να παραλάβετε από κάποιο κατάστημα, επιλέγετε από τη λίστα με τα διαθέσιμα καταστήματα και δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.
Για το εξωτερικό τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της εταιρίας Fedex.

Το χρονικό διάστημα ετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας εξαρτάται από τα επιλεγμένα κοσμήματα. Όμως πρέπει να ξέρετε, ότι τα κοσμήματα μας είναι χειροποίητα, οπότε είναι πολύ πιθανό το κόσμημα που έχετε παραγγείλει να μην είναι άμεσα διαθέσιμο. Σε αυτήν την περίπτωση, αμέσως μόλις λάβουμε την παραγγελία σας ξεκινάμε την κατασκευή του με σκοπό να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σας διαβεβαιώσουμε πως κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερα για να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα χρονικά περιθώρια. Αν δεν είναι δυνατόν η παραγγελία σας να παραδοθεί έως 15 εργάσιμες μέρες θα σας ενημερώσουμε σχετικά προτού την οριστικοποιήσουμε  προκειμένου να έχουμε την αποδοχή σας. Φυσικά, υπάρχουν και πάρα πολλά κοσμήματα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα. Αυτά αποστέλλονται πάντα σε διάστημα 4 έως 15 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία.
 

Πόσο θα κοστίσει η αποστολή της παραγγελίας μου?

Τα έξοδα αποστολής του εξωτερικού ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα προορισμού και το μέγεθος του τελικού δέματος. Θα γνωρίζετε πάντα το κόστος της αποστολής πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας.
Ενδεικτικά για βάρος ως 500γρ και συσκευασία φακέλου, ανά ήπειρο ή χώρα ισχύει ο παρακάτω πίνακας.
 
Country Euro
United States of America 19
Australia 26
Asia 26
Middle East 37
Latin America 44
Africa 46
Europe 21
Gibraltar 25
Iceland 25
Liechtenstein 25
Norway 25
Switzerland 25
Afghanistan 42
Balkan 42
Turkey 42
Bulgaria 24
Estonia 24
Hungary 24
Latvia 24
Lithuania 24
Malta 24
Poland 24
Romania 24
Slovak Republic 24
Slovenia 24


Θα χρεωθώ έξοδα τελωνείου κατά την εισαγωγή της παραγγελίας μου;

Οι τελωνειακοί δασμοί ή άλλα έξοδα εισαγωγής χρεώνονται στις χώρες εκτός Ε.Ε., όταν το πακέτο φτάσει στη χώρα προορισμού και θα πρέπει να καταβληθούν από εσάς. Δυστυχώς, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο όσον αφορά σε αυτά τα έξοδα, ούτε μπορούμε να σας δώσουμε μία σαφή εικόνα για το αν τελικά θα επιβαρυνθείτε και με ποιό ποσό, καθώς η πολιτική των τελωνείων διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα. Μπορείτε, πριν κάνετε την παραγγελία σας, να επικοινωνήσετε με ένα τελωνειακό γραφείο της χώρας σας.